Lesaanbod

Lesaanbod

Bij onze vereniging heb je de mogelijkheid om zomer- en/of wintertraining te volgen. De lessen worden verzorgd door Ingrid Zeijlemaker en de trainers van Heinerman Tennis.

Tennisles

Het zomerseizoen loopt van 28 maart tot en met 30 september 2022 en het winterseizoen van 3 oktober 2022 t/m 11 maart 2023. Het lesaanbod vind je op de website van Heinerman Tennis.

Doordeweeks wordt er in de ochtend, vroege middag en ’s avonds tot uiterlijk 22.30 uur les gegeven aan senioren. Voor junioren is er doordeweeks in de middag gelegenheid tot trainen.  Kosten voor training door de jeugd tot 16 jaar is onderdeel van het contributiebedrag. 

Groepsgrootte en duur
Je kunt kiezen voor groeps- of privéles. Je hebt de keuze in verschillende groepsgroottes en duur, waarop de lesprijs is gebaseerd. Afhankelijk van je wensen en beschikbaarheid delen we je in. Ben je nieuw lid, dan delen we in op tennisniveau (ranking).

Zomerlessen

Tijdens de zomervakantie bestaat de mogelijkheid om op flexibele basis lessen af te spreken met de trainer van Heinerman Tennis. 

Voor padelles, zie de pagina over Padel - trainingen op deze site.

Inschrijven

De inschrijving verloopt via Heinerman Tennis. Voor de zomerlessenreeks kun je je inschrijven tot half februari. Voor de winterlessen ligt de deadline rond 8 september 2023. Leden krijgen een mail als de inschrijving ‘open’ gaat. Na de sluitingsdatum, kun je contact opnemen via [email protected]. We kijken dan wat nog mogelijk is.  

Proeflessen

Overweeg je om lid te worden of lessen te gaan volgen, maar wil je het eerst een keer proberen? Geef je dan op voor een proefles. 1x in de maand, op een weekenddag, geeft één van onze trainers, in groepen van vier, proeflessen. Ben je een gevorderde speler, dan bekijken we of je een keer kunt mee spelen met een bestaande lesgroep. 

Schrijf je in via Heinerman Tennis lesaanbod HLTC Gooiland

Overige info