Competitie - algemene informatie

HLTC Gooiland doet mee aan diverse competities.

Senioren
Voor de senioren geldt: Op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag worden er in april tot en met begin juni officiële wedstrijden georganiseerd door de KNLTB. Er zijn verschillende competitievormen waarbij men kan singlen en dubbelen of alleen dubbelt. Leden kunnen zich hiervoor opgeven en worden als team aangemeld. Om deel te kunnen nemen aan één van deze competities dient men zich in november voor de voorjaarscompetitie en in mei voor de najaarscompetitie op te geven. De technische commissie informeert de leden tzt hierover. Voor de recreanten organiseren wij een interne competitie.  

Junioren
Voor de junioren organiseert de KNLTB jeugdcompetitie op woensdag, zaterdag en zondag. Dit zijn officiële wedstrijden tegen leeftijdsgenoten van andere verenigingen en de wedstrijd uitslagen tellen mee voor je rating. Tevens is er een alternatieve Gooise competitie waaraan verschillende verenigingen uit het Gooi deelnemen. Er worden onderlinge onofficiële wedstrijden georganiseerd (tellen niet mee voor je rating). Dit is een mooie opstap naar de reguliere KNLTB competitie. Alleen jeugdleden die ook wintertraining volgen komen in aanmerking voor het spelen van competitie. De jeugdcommissie bepaalt het aantal teams en speelniveau per team in samenspraak met de trainer(s). 

Algemeen

Zie KNLTB competitieaanbod Noord-Holland

en

KNLTB Competitiereglement 2021  

Voorwaarden competitie spelen
Voor het spelen van competitie moet je in het bezit zijn van een geldige KNLTB ledenpas, die door onze ledenadministratie is/wordt verstrekt. Je moet je lidmaatschapsbijdrage hebben voldaan én bardienst(en) (va. 18 jaar) op liefst één van de competitiedagen hebben ingevuld. De TC kan leden op basis van deze voorwaarden deelname weigeren.