Inplannen

 
 
Om je bardienst in te plannen, ga je naar de pagina mijn.knltb.club 
 
Volg onderstaande instructies: 
  • typ de naam van onze club in: Gooiland
  • log in met je bondsnummer en wachtwoord
  • het schema opent met de huidige maand - via 'volgende' doorklikken naar de maand waarin je een bardienst wilt doen; de groene vakjes zijn de diensten waarvoor je nog kunt inschrijven
  • klik op een dienst en plan jezelf in door op de knop “Inplannen” te klikken; je krijgt geen bevestigingsmail, maar ziet je ingeplande diensten in de lijst naast de kalender. 
  • na het aanklikken van een openstaande dienst verschijnt een schermpje waarin vermeld staat of het om een competitiedag/toernooi gaat.
Competitiespelers
Speel je competitie? Dan wordt er van je verwacht dat je beide bardiensten invult op een competitiedag waarop je zelf niet speelt of tijdens toernooien.
 
Ben je geen competitiespeler en vind je het juist leuk om bardienst te draaien tijdens een competitiedag of een toernooi, dan mag dat uiteraard ook (graag zelfs)!
 
Inzicht in evenementen bij plannen bardiensten
Wil je weten wanneer de competitiedagen en de evenementen in 2019 zijn? Kijk op de evenementenkalender.
 
Spelerspas
Ter informatie: spelerspassen worden alleen uitgereikt aan senior-leden die hun beide bardiensten hebben ingvuld,hun contributie hebben voldaan en beschikken over een IVA certificaat. Heb je het certificaat nog niet, kijk dan op de pagina IVA certificaat hoe je dit kunt behalen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 685 7484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96
1213 NJ Hilversum