Clubkampioenschappen junioren

 

Wie worden onze clubkampioenen jeugd en senioren? De clubkampioenschappen worden gehouden van zaterdag 15 juni tot en met zaterdag 29 juni 2019.

Inschrijven kan tot 7 juni via toernooi.nl.

Nieuwe leden: van harte uitgenodigd! 
We nodigen ook alle nieuwe leden uit om deel te nemen aan de clubkampioenschappen. Misschien geen clubkampioen maar wel veel speelplezier en een goede gelegenheid om anderen te leren kennen op de club.  

Extra informatie senioren
Dit jaar hebben we 5 categorieën, cat A (ranking t/m 4), cat B (ranking 5, 6), cat C (ranking 7) en cat D (ranking 8, 9 en nieuwe leden). Neem voor je inschrijving aandachtig het reglement door. Deze vind je tevens op toernooi.nl

Bij de senioren is het kampioenschap minder belangrijk en willen we vooral dat je meedoet voor plezier en om je clubgenoten te leren kennen. 

Extra informatie junioren
Iedereen kan meedoen met de jeugdkampioenschappen, ongeacht je ervaring. Neem voor je inschrijving aandachtig het reglement door, zie ook toernooi.nl. We hopen jullie allemaal te zien op de baan.

22 juni - meer dan alleen tennis
Zorg ervoor dat je zaterdag 22 juni beschikbaar bent want dan staat er meer op het programma dan alleen tennis. 

29 juni huldiging
Zaterdag 29 juni einde middag (tijdstip nog onbekend) worden de clubkampioenen gehuldigd maar ook de competitieteams die 1e zijn geworden in hun klasse. 

Helpen
Een toernooi kan niet zonder vrijwilligers. Vind je het leuk als jeugd- of seniorlid één of meerdere dagdelen te helpen? Laat het ons vooral even weten via tcsenioren@hltcgooiland.nl en geef je beschikbaarheid op.

Vragen?

logo

E-mail

webmaster@hltcgooiland.nl

Telefoon

+31 35 685 7484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96, 1213 NJ Hilversum
PARKEREN : navigatie zoek op Mycene Hilversum