KNLTB competitie voorwaarden

 

Voorwaarden

Elk lid bij HLTC Gooiland kan deelnemen aan de KNLTB competitie, mits hij/zij:

  • een geldige KNLTB ledenpas heeft en de contributie voor aanvang van de competititie heeft voldaan
  • twee bardiensten (>18 jr.), w.v. minimaal één op een competitiedag, heeft ingevuld voordat de competitie is gestart
  • een VCL-dienst vervult, als onderdeel van de team bijdrage voor een goed verloop van de competitie. Dit onder toeziend oog van de officiële Vereniging Competitie Leider (VCL) van HLTC Gooiland. De captain krijgt hierover uitleg tijdens de competitie bijeenkomst, voorafgaand aan de competitie en wordt gevraagd dit te delen met het team
  • Er zijn kosten* per team aan het spelen van competitie verbonden. De captain ontvangt daarvoor een factuur en zal deze onder zijn/haar spelers verdelen
  • Door je in te schrijven voor wedstrijdtennis verwacht de TC dat je ook deelneemt aan de Clubkampioenschappen in datzelfde jaar. Single je bijvoorbeeld tijdens de competitie, dan vinden we het logisch dat je je ook inschrijft voor de Single Clubkampioenschappen. Hetzelfde geldt voor de dubbel Clubkampioenschappen. (Een en ander moet natuuurlijk wel uitkomen in de agenda.)

De TC kan leden op basis van bovenstaande voorwaarden deelname aan (eerst)volgende competitie weigeren.


Maximaal aantal teams per competitiedag


De ervaring leert dat elk seizoen meer dan 30 Gooiland teams deelnemen aan de KNLTB competitie. Overschrijd het aantal opgaven de maximale bezetting per wedstrijddag, dan behoudt de TC zich het recht spelers toe te voegen aan andere teams, dan wel een loting te houden.

Competitie Algemeen
KNLTB Competitie aanbod

 

*De kosten per team bestaan uit KNLTB bijdrage (jaarlijks vastgesteld), ter beschikking gestelde ballen en welkomst consumptie (begeleider jeugdteam en senioren teamleden) bij thuiswedstrijden. Trekt een team zich na de inschrijfdatum terug, dan worden de kosten én boete doorbelast aan het desbetreffende team.