Algemene informatie en tarieven

De trainingen worden verzorgd door Heinerman Tennis en een vaste trainer van HLTC Gooiland. Bekijk het trainingsaanbod en de kosten op de site van tennisschool Heinerman Tennis.

Heinerman Tennis  

Heinerman Tennis is opgericht door Christian Heinerman. De school onderscheidt zich door de professionele aanpak, het afwisselende aanbod en de gedreven trainers. De school biedt veel mogelijkheden om in te spelen op de wensen van leden en het bieden van een gevarieerd aanbod. De organisatie heeft veel ervaring in het aanvullend aanbieden van evenementen en extra clinics. Met weinig inspanning van de technische commissies kunnen wij daar als Gooilandleden van profiteren. De eerste extra clinics staan al op de planning. Je hoort daar spoedig meer over. De school zit op dit moment voornamelijk in de regio Amersfoort en is sterk groeiende in aantal clubs en breidt verder uit in de regio.

Christian Heinerman - Eigenaar

Sinds mijn 8ste heeft deze sport mij in zijn fijne greep. Na fanatiek getennist te hebben in mijn jeugd begon ik mijn professionele carrière als tennistrainer met het behalen van mijn KNLTB Tennistrainer diploma A. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de VU in Amsterdam ontdekte ik dat echt met tennis verder wilde. Ik ben direct begonnen met lesgeven op TC Hoogland. Na een paar jaar lesgeven op TC Hoogland, vond ik het tijd worden om meer ervaring op te doen en een andere clubcultuur te proeven. Ik koos voor een nieuwe werkomgeving bij LTV Lockhorst in Leusden. In mijn tijd als freelance tennistrainer bij deze club, heb ik ook mijn KNLTB tennistrainer B diploma gehaald. Sinds 2015 ben ik Heinerman Tennis in de huidige vorm gestart en begonnen met het verzorgen met de tennislessen op LTC Volta. Een jaar later ook als hoofdtrainer op LTV Lockhorst en TV Weldam, waar ik naast de reguliere taken, zoals het verzorgen van lessen en ontwikkelen van de selectie groepen, ook een jeugdbeleid en een algemeen clubbeleid help vormgeven en ontwikkelen. 

Trainers

Vaste trainer: Ingrid Zeijlemaker
"Ik ben geboren in Utrecht. Van kind af aan heb ik passie voor tennis en heb daar mijn beroep van kunnen maken. Ben in het bezit van een K.N.L.T.B A en B licentie. Woonachtig in Weesp waar ik als tennistrainster ben begonnen. Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam toen terecht bij A.L.T.C. Abcoude. De vonk sloeg 4 jaar later over naar H.L.T.C. Gooiland, waar ik nog steeds met veel plezier werk en actief bezig ben met het verzorgen van de jeugd- en senioren selectietrainingen. In mijn vrije tijd golf en wandel ik graag en geniet volop van de natuur. Gooiland is een super gezellige club voor jong en oud, waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd".
 

Trainer Heinerman: Imro van der Wiel 

Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Leusden. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik het avontuur aangegaan als tennistrainer bij Heinerman Tennis en dat bevalt goed! Ik vind het super om mensen te leren kennen en te helpen zichzelf te ontwikkelen in de tennissport! Ik ben relatief laat begonnen met tennis omdat voetbal destijds mijn eerste sport was, maar daar kon ik me niet meer voor motiveren. Ik ben vervolgens verder gegaan met tennis en ben voor verschillende verenigingen uitgekomen als tennisser (TV ’t Schilt, TIN, LTC Barneveld en LTV Leusden). Mijn trainerscarrière: Naast mijn A-licentie wil ik graag door om mijn B- licentie te gaan halen. Ik ga er voor om elke leerling die training bij mij volgt een voldaan gevoel te geven. Naast het plezier in de tennislessen wil ik mijn passie overdragen en elke speler, elke training iets bijleren en laten groeien. We zien elkaar op de baan!

Trainer Heinerman: Maxime Hoksbergen

Ik ben 26 jaar en heb in het zomerseizoen al verschillende junioren en senioren groepen les gegeven op HLTC Gooiland. Ik ben met tennis begonnen bij LTV Lockhorst toen ik 6 jaar was. Naast tennis heb ik ook veel gevoetbald. Op mijn 22e ben ik gestopt bij FC Utrecht met voetbal en weer gaan tennissen. Dit blijft toch een super leuke en uitdagende sport. Voor mijn tennisopleiding heb ik de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) afgerond. Ik geef naast de tennislessen ook gym op een basisschool in Bilthoven. Mijn passie is om zowel jeugd als senioren met veel plezier en energie op de baan te laten staan.

Trainer Heinerman: Anne Sophie Heinerman

Ik ben 24 jaar oud en ik woon momenteel in Amersfoort. Naast het geven van tennislessen werk ik bij fonQ! De passie voor tennis is ongeveer op mijn zesde ontstaan. Ik heb jaren bij de KNLTB gespeeld en hoorde in de jeugd bij de beste tien van Nederland. Het mooiste van het lesgeven vind ik: samen iets bereiken! Het geeft mij een kick om progressie te zien bij een speler, of dit nou op recreatief of topniveau is. Daarnaast staat het hebben van plezier hoog op mijn lijstje, tennis moet vooral leuk zijn!

Trainer Heinerman: Martin van de Weerd

Ik ben Martin, kom uit Hilversum en was voornamelijk werkzaam in het Gooi. Ik ben als leraar zowel op recreatief als prestatief gebied werkzaam. Ik heb ruime ervaring als tennistrainer en voetbaltrainer maar ook als mentalcoach. Ik heb leerlingen en groepen lesgegeven van verschillende niveaus. Bij mij staan passie en plezier in de sport centraal. Met het plezier komt de ontwikkeling in de tennissport mee. Het spelenderwijs ontwikkelen in een veilige omgeving is mijn werkwijze van training geven. Iedere leerling heeft een specifieke kwaliteiten en heeft dus een specifieke
aanpak nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Het is voor mij altijd weer een mooie uitdaging om met plezier het beste in een leerling naar boven te krijgen.