Heinerman Tennis

In het winterseizoen 2019/20 worden de trainingsuren van Ingrid en Dtau opgevangen door tennisschool Heinerman Tennis. Heinerman Tennis heeft in het zomerseizoen 2019 een grote bijdrage geleverd in het vinden van trainers en het geven van trainingen aan verschillende jeugd en senioren groepen. Wij zijn Christian en zijn team daar zeer dankbaar voor. Om het winterseizoen goed in te vullen is na een oriëntatie bij verschillende scholen voor het najaar gekozen voor Heinerman Tennis. Heinerman Tennis heeft voor het najaar drie eigen trainers voor ons beschikbaar. We stellen de school, Christian Heinerman en de drie trainers kort voor. Zij hebben er veel zin in om met jullie er een mooi seizoen van te maken. Christian en je team, wij wensen jullie veel plezier toe op onze vereniging!

Heinerman Tennis  

Heinerman Tennis is opgericht door Christian Heinerman. De school onderscheidt zich door de professionele aanpak, het afwisselende aanbod en de gedreven trainers. De school biedt veel mogelijkheden om in te spelen op de wensen van leden en het bieden van een gevarieerd aanbod. De organisatie heeft veel ervaring in het aanvullend aanbieden van evenementen en extra clinics. Met weinig inspanning van de technische commissies kunnen wij daar als Gooilandleden van profiteren. De eerste extra clinics staan al op de planning. Je hoort daar spoedig meer over. De school zit op dit moment voornamelijk in de regio Amersfoort en is sterk groeiende in aantal clubs en breidt verder uit in de regio.

Christian Heinerman - Eigenaar

Sinds mijn 8ste heeft deze sport mij in zijn fijne greep. Na fanatiek getennist te hebben in mijn jeugd begon ik mijn professionele carrière als tennistrainer met het behalen van mijn KNLTB Tennistrainer diploma A. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de VU in Amsterdam ontdekte ik dat echt met tennis verder wilde. Ik ben direct begonnen met lesgeven op TC Hoogland. Na een paar jaar lesgeven op TC Hoogland, vond ik het tijd worden om meer ervaring op te doen en een andere clubcultuur te proeven. Ik koos voor een nieuwe werkomgeving bij LTV Lockhorst in Leusden. In mijn tijd als freelance tennistrainer bij deze club, heb ik ook mijn KNLTB tennistrainer B diploma gehaald. Sinds 2015 ben ik Heinerman Tennis in de huidige vorm gestart en begonnen met het verzorgen met de tennislessen op LTC Volta. Een jaar later ook als hoofdtrainer op LTV Lockhorst en TV Weldam, waar ik naast de reguliere taken, zoals het verzorgen van lessen en ontwikkelen van de selectie groepen, ook een jeugdbeleid en een algemeen clubbeleid help vormgeven en ontwikkelen. 

Imro van der Wiel - Trainer

Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Leusden. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik het avontuur aangegaan als tennistrainer bij Heinerman Tennis en dat bevalt goed! Ik vind het super om mensen te leren kennen en te helpen zichzelf te ontwikkelen in de tennissport! Ik ben relatief laat begonnen met tennis omdat voetbal destijds mijn eerste sport was, maar daar kon ik me niet meer voor motiveren. Ik ben vervolgens verder gegaan met tennis en ben voor verschillende verenigingen uitgekomen als tennisser (TV ’t Schilt, TIN, LTC Barneveld en LTV Leusden). Mijn trainerscarrière: Naast mijn A-licentie wil ik graag door om mijn B- licentie te gaan halen. Ik ga er voor om elke leerling die training bij mij volgt een voldaan gevoel te geven. Naast het plezier in de tennislessen wil ik mijn passie overdragen en elke speler, elke training iets bijleren en laten groeien. We zien elkaar op de baan!

Maxime Hoksbergen - Trainer

Ik ben 26 jaar en heb in het zomerseizoen al verschillende junioren en senioren groepen les gegeven op HLTC Gooiland. Ik ben met tennis begonnen bij LTV Lockhorst toen ik 6 jaar was. Naast tennis heb ik ook veel gevoetbald. Op mijn 22e ben ik gestopt bij FC Utrecht met voetbal en weer gaan tennissen. Dit blijft toch een super leuke en uitdagende sport. Voor mijn tennisopleiding heb ik de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) afgerond. Ik geef naast de tennislessen ook gym op een basisschool in Bilthoven. Mijn passie is om zowel jeugd als senioren met veel plezier en energie op de baan te laten staan.

Anne Sophie Heinerman

Ik ben 24 jaar oud en ik woon momenteel in Amersfoort. Naast het geven van tennislessen werk ik bij fonQ! De passie voor tennis is ongeveer op mijn zesde ontstaan. Ik heb jaren bij de KNLTB gespeeld en hoorde in de jeugd bij de beste tien van Nederland. Het mooiste van het lesgeven vind ik: samen iets bereiken! Het geeft mij een kick om progressie te zien bij een speler, of dit nou op recreatief of topniveau is. Daarnaast staat het hebben van plezier hoog op mijn lijstje, tennis moet vooral leuk zijn!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 685 7484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96, 1213 NJ Hilversum
PARKEREN : navigatie zoek op Mycene Hilversum