Inschrijven voorjaarscompetitie senioren

Competitieaanbod 2020

Hieronder vind je het competitieaanbod wat we jullie kunnen en willen bieden. Neem het aanbod even door, omdat er competitiesoorten (zoals leeftijdscategorie, spelsoorten en dagdelen) tussen zullen staan, waar je niet bij stil hebt gestaan. Let hierbij ook op de (variabele) aanvangstijden en hou hierbij rekening met het feit dat je een half uur voor aanvangstijd aanwezig moet zijn. Op alle dagen wordt er in het dubbelspel verkort gespeeld. Dit houdt in dat er bij elke dubbel in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) wordt gespeeld in plaats van een volledige derde set. 

Data voorjaarscompetitie

Bekijk hier de speeldata voor de voorjaarscompetitie

 

Inschrijven voor 15 december

Wil je onze vereniging vertegenwoordigen binnen deze competitie, schrijf je dan nu in als individu en als team! Inschrijven kan door een mail te sturen aan [email protected]
Je kunt alleen inschrijven voor de categorieën waarvoor je in aanmerking komt.

Voorwaarde inschrijving

 • Gooiland ledenpas
  Voor het spelen van de voorjaarscompetitie moet je in het bezit zijn van een Gooiland ledenpas 2020. Deze pas wordt door onze ledenadministratie vrijgegeven wanneer aan alle betalingsverplichtingen is voldaan en twee bardiensten op de competitiedagen in seizoen 2020 zijn ingevuld. 
 • Clubkampioenschappen
  Wanneer je voorjaarscompetitie speelt verwachten we ook dat je deelneemt aan de clubkampioenschappen die in juni plaatsvindt.
 • Voorkeurstijd
  Bij de inschrijving voor 2020 kun je een voorkeur starttijd opgeven voor thuiswedstrijden (behalve op vrijdagavond). Wij geven geen enkele garantie dat het team ook op die tijd kan starten! Iedereen moet bereid zijn om 09.00 uur te starten en/of uit te wijken naar een ander tennispark. 

Individuele inschrijving

Het is de bedoeling dat iedereen zich individueel inschrijft, ook als je al onderdeel bent van een bestaand competitieteam. Als je nog niet in een competitieteam bent zal de TC-senioren proberen een plekje voor je te vinden binnen een bestaand team of een nieuw team te vormen. Wanneer je ruimer beschikbaar bent schrijf je dan voor meerdere competitiesoorten in. Mocht er binnen een bepaald dagdeel onvoldoende ruimte blijken te bestaan, dan is het voor ons fijn om te weten wanneer je nog meer beschikbaar bent. Ook is het mogelijk om je als reservespeler beschikbaar te stellen.

Teaminschrijving

Naast de individuele inschrijving verwachten we dat de captain van elk team het team aanmeldt. Hierbij dient gerealiseerd te worden dat het team, bestaande uit 6 teamleden, op alle competitiedagen over voldoende spelers (minimaal 4) beschikt! Tevens wordt verwacht dat spelers minimaal de helft van het totaal aantal te spelen wedstrijden meespelen gedurende de betreffende competitie. Daarnaast behoudt de TC senioren, als altijd, zich het recht voor om teams aan te vullen met leden die zich als individu hebben opgegeven. Hierbij wordt uiteraard wel zo veel als mogelijk rekening gehouden met speelsterkte.

Reservespelers

Voor onvoorziene situaties is er een lijst op de site van HLTC Gooiland met reservespelers die gevraagd kunnen worden. Hiervoor kan eventueel ook contact opgenomen worden met de TC Senioren die mee kunnen denken naar eventuele invallers.  

STAPPENPLAN TEAMINSCHRIJVING

 1. Bestaande teams (teams die voorgaande jaren ook voorjaarscompetitie hebben gespeeld) hebben als eerste recht om geplaatst te worden. Van een bestaand team is sprake als minimaal 3 teamleden al minimaal 3 jaar lid zijn van het betreffende team. Indien niet aan deze voorwaarde voldaan kan worden, wordt er gesproken over een nieuw team en vervallen de verworven rechten.
 2. Op zondag wordt in principe geen nieuwe competitieteams meer geplaatst. De jeugdteams hebben voorrang op de zondag.
 3. Teams die de afgelopen jaren veelvuldig gebruik hebben gemaakt van invallers en/of incompleet zijn aangetreden hebben kans om te worden geweigerd.

We zien graag je inschrijving tegemoet voor 15 december. 

TC Senioren