Trainingen inschrijven wintertraining junioren 2019 2020

Inschrijven wintertraining junioren tot uiterlijk 8 september 20.00 uur. Wil je in het najaar en in de winter trainen? Schrijf je dan nu in. De inschrijving sluit 8 september om 20.00 uur. De tijd om alles in te delen is krap. We houden ons dus aan de deadline. Vorige winter deed bijna 70% van de jeugd mee in de winter. Lees voordat je inschrijft alle informatie over de training.

Start Tennisschool Heinerman Tennis

 • Ingrid en Dtau zijn voorlopig nog niet inzetbaar op de baan. In het zomerseizoen is deze uitval opgevangen met trainers van verschillende scholen en zelfstandige trainers. Veel onduidelijkheid en onrust, maar er was geen andere oplossing.
 • Voor het najaar hebben we afspraken gemaakt met één van de tennisscholen, Heinerman Tennis. Een sterk groeiende en actieve tennisschool uit de regio Amersfoort.
 • Wij zijn enorm blij dat zij alle trainingen voor junioren en senioren gaan invullen. Zij hebben voor ons 3 trainers. De school en de trainers zullen we in een ander nieuwsbericht verder aan jullie voorstellen. Het zijn jonge trainers die al veel tennis- en leservaring hebben. Eén van de trainers heeft in de jeugd tot de top behoord. 
 • Met de tennisschool hebben we in het najaar en in de winter  mogelijkheden voor extra activiteiten voor de junioren en individuele wensen zoals bijvoorbeeld prestatietrainingen. Geef deze wensen dus vooral aan.

Belangrijke data

 • De inschrijving sluit zondag 8 september om 20.00 uur. Dit is een strikte datum, opgaves na deze datum kunnen niet in behandeling worden genomen.
 • De verwerking van de inschrijvingen begint op 9 september.
 • We streven om op 22 september de indeling op de site te publiceren.
 • De eerste trainingen voor junioren starten op maandag 30 september en voor senioren op dinsdag 1 oktober.
 • De najaars- en winterperiode loopt tot eind maart. Een overzicht van alle trainingsweken wordt nog gepubliceerd.

Opgeven beschikbaarheid en indeling

Geef eventuele verhinderingen voor meerdere dagen en tijden op. Hoe minder beschikbaarheid je opgeeft hoe moelijker we je kunnen plaatsen. Geef minimaal beschikbare 5 uren op.

 • Groepen bestaan uit maximaal 8 kinderen, zoveel mogelijk op gelijk niveau ingedeeld.
 • Indien mogelijk kijken we vervolgens naar voorkeuren met vrienden en vriendinnen. Dit is geen garantie.
 • Wil je met vrienden en vriendinnen ingedeeld worden, stem jullie beschikbaarheid goed af en vul dat ook in.

Extra mogelijkheden

We hebben meer flexibiliteit in mogelijkheden in het najaar. Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld een prestatietraining met een groepje van 4 of iets anders, geef het door in het opmerkingen veld. We nemen dan contact met je op.

Uitgangspunten lestijden

Maak het ons wat makkelijker door goed te kijken naar je beschikbaarheid en onderstaande blokken. Geef ook je extra mogelijkheden op. Bij de indeling kunnen we afwijken van onderstaande tijden. Nogmaals het helpt ons enorm als je je zoveel mogelijk in deze blokken kunt opgeven.

 • Lessen jongste junioren rode ballen: maandag, woensdag, vrijdag van 15.00 – 15.50 uur of 16.00-16.50 uur
 • Lessen oranje en groene ballen: 15.00-15.50 uur of 16.00-16.50 uur
 • Lessen gele ballen 12-14 jaar: 16.00-16.50 of 17.00-17.50 uur
 • Lessen gele ballen 15-17 jaar: 17.00-17.50 of 18.00-18.50 uur

Communicatie

Van elke trainingsgroep maken we ook een appgroep voor berichten over het doorgaan en afzeggen van lessen.

Kosten

Contributie en lesgeld voor het najaars- en winterseizoen is € 175, gebaseerd op 1 les per week. Een extra les kost € 55. Wij controleren of je al een jaarlidmaatschap hebt betaald. Als dat zo is verrekenen we dat. Je kunt ook drie lessen nemen. Kosten respectievelijk € 175 (1 les), 230 (2 lessen), 285 (3 lessen). Extra lessen worden ook op sterkte ingedeeld.

Je schrijft je in voor 18 lessen. We geven geen garanties over het aantal lessen, maar doen uiteraard ons best zoveel mogelijk van de lessen te realiseren in de periode t/m maart. Eén en nader is afhankelijk van weer en baancondities. Een overzicht wordt bijgehouden.

Bevestiging

Indien je hebt ingeschreven ontvang een bevestiging via mail. Wil je de inschrijving wijzigen, dan moet je een geheel nieuwe inschrijving maken. De inschrijvingen ontdubbelen we, waarbij we de laatste inschrijving gebruiken.

Voor vragen gebruik dit mailadres: [email protected]