Inschrijving najaarscompetitie senioren

Nog midden in de voorjaarscompetitie en nu al een oproep van de KNLTB om de teams voor de najaarscompetitie aan te melden. Inschrijven voor 8 juni Vanaf vandaag tot uiterlijk zaterdag 8 juni kun je je inschrijven voor de Najaarscompetitie.

  • Je schrijft in per team. Zowel de captain van het team als elke individuele speler moet inschrijven.
  • Hoe: Stuur uiterlijk zaterdag 8 juni een mail naar [email protected]
  • Captain: de namen van de spelers en de voorkeur voor competitiesoort
  • Speler: naam en bondsnummer
  • Heb je geen team? Geef je dan zelf op. We kijken of we een team kunnen maken, maar dat is geen garantie.

Aanbod

Bekijk hier het complete competitieaanbod, dat we aanbieden. Je kunt je alleen inschrijven voor de categorieën waarvoor je in aanmerking komt. Neem het aanbod even door, omdat er competitiesoorten (zoals leeftijdscategorie of alleen dubbels, dag- of avonddelen) tussen zullen staan waar je niet bij stil hebt gestaan. Let hierbij ook op de (variabele) aanvangstijden en houdt hierbij rekening met het feit dat je een half uur voor aanvangstijd aanwezig moet zijn.

Schrijf je voor meerdere competitiesoorten in wanneer je ruimer beschikbaar bent dan een specifiek dagdeel. Mocht er binnen een bepaald dagdeel onvoldoende ruimte blijken te bestaan, dan is het voor ons fijn om te weten wanneer je nog meer beschikbaar bent.

Bekijk hier de data voor de Najaarscompetitie.

Aanmelden als team

Meld je het liefst aan als compleet team, omdat je dan een maximale kans hebt om mee te doen aan de Najaarscompetitie. Je kunt je ook individueel inschrijven en dan probeert de TC een plekje voor je te vinden binnen een ander team of een nieuw te vormen team. Wanneer de captain van je team, het team heeft aangemeld, willen we ook van jou individueel een inschrijving ontvangen. Realiseer je als team dat we er vanuit gaan dat je alle competitiedagen over voldoende spelers beschikt (minimaal 6 spelers per team)! In onvoorziene situaties wordt er gezocht naar invallers.

Mogelijk loting

Ook dit jaar hebben we te maken met een mogelijk beperkende banencapaciteit, waardoor we wellicht niet alle teams kunnen plaatsen. Bij inschrijving van meer teams per dag(deel) dan we kunnen plaatsen zal er geloot worden.

Kosten

De competitiebijdrage voor de Najaarscompetitie is € 175,- (4/5 wedstrijden per competitiedag) of € 225,- (6 wedstrijden per competitiedag) per team. De competitienota wordt naar de captain van jouw team verstuurd en moet voor aanvang van de competitie betaald zijn. Je moet winterlid zijn om najaarcompetitie te mogen spelen!

VCL en bardienst

Je bent verplicht om met je team een VCL dienst met bardienst te draaien op een competitiedag dat je geen competitie speelt.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 685 7484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96
1213 NJ Hilversum