KNLTB indeling 2022

KNLTB Competitie 2022 - Najaarscompetitie

Van half september tot half oktober organiseert de KNLTB de najaarscompetitie. Competitie spelen is uitdagend en je wordt snel beter omdat je in die periode wekelijks speelt tegen andere teams uit je poule. Als team word je ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Je speelt een aantal keer thuis op Gooiland en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen. 

Competitie aanbod
Iedere dag van de week is er, voor zowel de beginnende als gevorderde speler een soort competitie. Op HLTC Gooiland hebben we de keuze gemaakt om van donderdag tot en met zondag leden de gelegenheid te geven competitie te spelen.  

Inschrijving
Wil je competitie spelen of reservespeler zijn, geef je dan op voor 8 juni via Inschrijvingsformulier najaarscompetitie 2022.  

KNLTB Competitie 2022 - Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie loopt van 1 april tot en met begin juni 2022. bekijk hieronder de verschillende competitie soorten en speeldata. Op vrijdagavond wordt om de week gespeeld en is de derde set een super tiebreak.

Alle leden kunnen deelnemen. Er zijn wel kosten per team aan verbonden, afhankelijk van de competitiesoort. Wil je meespelen, geef je dan op!

Junioren inschrijving of senioren inschrijving.