Training kosten

 
Zomertraining senioren
Gooiland biedt opnieuw de mogelijkheid om trainingen te volgen gedurende het zomerseizoen van 1 april t/m 30 september 2019. 
 
18 weken: De zomertraining starten in de week van 1 april 2019, en worden gegarandeerd voor minimaal 16 weken. Mocht onverhoopt de 16 weken niet gehaald worden door het weer of andere invloeden van buitenaf, dan zal iedere tweede training die uitvalt, gerestitueerd of ingehaald worden.
 
Vakantie: Tijdens de zomervakantie (zomervakantie 15 juli t/m 23 augustus 2019) wordt er geen training gegeven.
 
Prestatietraining senioren: Senioren met speelsterkte 2 t/m 5, in het enkelspel, kunnen zich inschrijven voor een prestatietraining van 80 minuten op donderdagavond tussen 19.00 - 22.00 uur. De groepen zullen uit maximaal acht personen bestaan en vinden plaats op 2 banen. Voor deze training gelden dezelfde voorwaarden als hierboven vermeldt.   
 
Kosten training: De bedragen gelden voor het gehele zomerseizoen.  
We bieden de volgende mogelijkheden:
- beginnerstraining 8 personen, 18 weken, 50 minuten (€100 p.p.)
- recreanten/competitietraining 8 personen, 18 weken, 50 minuten (€100 p.p.)
- recreanten/competitietraining 4 personen, 18 weken, 50 minuten (€200 p.p.)
- recreanten/competitietraining 2 personen, 18 weken, 25 minuten (€200 p.p.)
- privétraining, 9 weken, 50 minuten (€400 p.p.)
- privétraining, 9 weken, 25 minuten (€200 p.p.)
- prestatietraining (speelsterkte 5 of sterker), 8 personen, 18 weken, 80 minuten (€150 p.p.)
 
RICHTLIJNEN
1.  Competitiespelers trainen zo veel mogelijk samen met hun teamgenoten, aangevuld met leden van hetzelfde niveau.
2.  Nieuwe leden worden in eerste instantie op ranking ingedeeld. Als blijkt dat een nieuw lid niet op het juiste niveau is ingedeeld, dan wordt naar een oplossing gezocht en wordt er gekeken of overplaatsing naar een andere groep mogelijk is. Dit uiteraard na beoordeling van de trainers.
3.  Leden die maximaal 2 dagen als verhindering opgeven krijgen voorrang bij de indeling. Wij richten ons in eerste instantie op leden met de meeste mogelijkheden wat betreft beschikbare uren.
4.  Wees voorzichtig met het blokkeren van beschikbare tijden. Voor leden, die maar 1 dagdeel beschikbaar zijn, kan geen training worden gegarandeerd.
5.  Indien je geen verhinderingen opgeeft gaan wij ervan uit dat je elke dag ingedeeld kunt worden.
6.  Iedereen dient zich persoonlijk op te geven voor de training, ook prestatiespelers (2 t/m 5, single). We vragen je wel aan te geven met wie of met welke groep je training wenst te hebben.  Dan helpt ons jullie direct als groep te plaatsen.
7.  Eventuele opmerkingen kun je kwijt op het inschrijvingsformulier op de website.  
 
Wij starten op korte termijn met de indeling van de zomertraining, dus schrijf je zo snel mogelijk in, uiterlijk voor 10 maart 2019, via de website www.hltcgooiland.nl (wel eerst inloggen op de website).  
 
Wintertraining senioren
Gooiland biedt komend winterseizoen (2018 - 2019) ook de mogelijkheid voor senioren om training te nemen op onze eigen verwarmde gravelbanen. Er zijn groepstrainingen die bestaan uit groepen van vier personen. Deze trainingen worden op één baan gegeven en gaan over de duur van achttien weken.
Maar ook privétrainingen zijn mogelijk en die gaan over de duur van 9 weken of van achttien weken.
 
Omdat de trainingen op onze winterbanen plaatsvinden, gaan ze in principe altijd door; ook na sneeuwval zijn de banen gewoon bespeelbaar. Alleen bij hevige buien en strenge vorst gaat een training niet door. Omdat we binnen het winterseizoen 18 weken beschikbaar hebben is er nog een uitloop van vier weken om de eventueel uitgevallen trainingen in te halen. We starten de trainingen in de week van 1 oktober. Mochten we onverhoopt niet aan de achttien weken komen door het weer of andere invloeden van buitenaf, dan zullen we iedere tweede training die uitvalt, restitueren.
 
Voor senioren is er ook een speciale prestatietraining op de dinsdag- of donderdagavond of zaterdagochtend. Hiervoor worden de spelers,speelsterkte 2 t/m 5 (singel) uitgenodigd. Deze loopt ook over achttien weken. De groepen zullen uit maximaal acht personen bestaan.
 
De bedragen zijn voor het hele winterseizoen.
  1. beginners / recreanten / competitietraining 4 personen, 18 weken, 50 minuten: € 200  p.p. excl. winterlidmaatschap
  2. prestatietraining (speelsterkte 2 t/m 5 in de singel), 8 personen, 18 weken, 80 minuten : € 150  p.p., excl. winterlidmaatschap
  3. privétraining (overdag ma, di, do tot 16.00 uur, wo tot 13.00 uur en vrijdag tot 15.00 uur), 9 weken, 50 minuten: € 400 p.p., excl. winterlidmaatschap
  4. privétraining (overdag ma, di, do tot 16.00 uur, wo tot 13.00 uur en vrijdag tot 15.00 uur), 9 weken, 25 minuten: € 200 p.p., excl. winterlidmaatschap
Inschrijven gaat via de website. Zodra de inschrijving geopend is, zal dit direct onder de aandacht worden gebracht door een mailtje en via de website.
Je moet wel winterlid zijn om aan de trainingen deel te kunnen nemen. Dit moet je dus afzonderlijk regelen.
 
TC Senioren Esther Schouten, Hans Engels, Haro Jantzen, Sabien Driessen, Saskia van Dorsser

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 685 7484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96, 1213 NJ Hilversum
PARKEREN : navigatie zoek op Mycene Hilversum