Competitie Laddercompetitie

Laddercompetitie

Vanaf 17 oktober 2022 start de Winter laddercompetitie. Je kunt meedoen met de Jeugd Geel, Heren- of Dames Enkel en/of Dubbel (combi) ladder waarin alle combinaties mogelijk zijn (dubbel én mixed). Het is een leuke (onofficiële) manier om een wedstrijdje te spelen tegen clubgenoten die je wel of nog niet kent. Niet alleen oefen je het enkel- en/of dubbelspel, maar je leert zowel fysiek als mentaal van elke partij. Het geeft je de kans om o.a. wat je in de training leert, verder uit te bouwen, wedstrijdlijnen te herkennen en je breidt je spelers netwerk uit.

Flexibele competitie

De laddercompetitie is vooral een flexibele interne competitie. Spelers kunnen op elk moment tijdens het seizoen meedoen, rondes overslaan en speelfrequentie aanpassen. We raden iedereen aan om mee te doen. Het is een goede voorbereiding op de clubkampioenschappen en eventueel KNLTB-competitie. Want hoe meer je speelt, des te beter wordt je wedstrijdritme.

Aanmelding Clubladder 

Degenen die vorig seizoen al meededen doen automatisch weer mee. Nieuwe koppels kunnen zich aanmelden via: 


Spelregels clubladder

  • Je geeft je op voor de enkel- en/of dubbel-combi laddercompetitie via de Clubladder App of bovenstaande linkjes. Bij dubbel hoeft maar 1 van een koppel zich op te geven;
  • Je/jullie word(t)en ingedeeld op speelniveau (KNLTB-rating);
  • Per 2 weken wordt automatisch een wedstrijd ingepland. (Pauzeren kan als je bijvoorbeeld op vakantie bent);
  • Vul vooral geen beschikbaarheid in (dan wordt het spelersveld groter), want je plant samen een tijdstip om te spelen.
  • Hang een baan af via het afhangbord voor 60 minuten;
  • Binnen de gegeven afhangtijd tel je de games door, bijvoorbeeld 9-2 of 7-7;
  • Op basis van de uitslag wissel je van plek op de ladder;
  • Een nieuwe wedstrijd wordt voor je geregeld, die jullie samen inplannen etc. 

Nb. Heb je je al eerder ingeschreven voor een onderdeel, dan doe je automatisch weer mee. Wil je een paar weken of seizoen overslaan, dan dien je zelf aan te geven welke periode je niet wilt/kunt spelen, of jezelf geheel uit te schrijven. Doe dat svp om te voorkomen dat je tegenstander(s) wordt teleurgesteld en een periode niet kan spelen. 

Doe gezellig mee en schrijf je in!