Competitie Laddercompetitie

Laddercompetitie

Het is een leuke (onofficiĆ«le) manier om een wedstrijdje te spelen tegen clubgenoten die je wel of nog niet kent. Niet alleen oefen je het enkel- en/of dubbelspel, maar je leert zowel fysiek als mentaal van elke partij. Na inschrijving word je op speelsterkte ingedeeld en 1x per 2 weken krijg je automatisch een uitnodiging om, samen met je tegenstander, een moment in te plannen. Je hangt een baan af voor een uur en telt de games door. 

Flexibele competitie

De laddercompetitie is een interne competitie. Spelers kunnen op elk moment tijdens het seizoen meedoen, rondes overslaan en speelfrequentie aanpassen. 

Aanmelding Clubladder 

Je kunt je aanmelden voor de  

We raden al onze leden aan vooral mee te doen, want hoe meer je speelt, des te beter word je. Het geeft je de kans om o.a. wat je in de training leert, verder uit te bouwen, wedstrijdlijnen te herkennen en je breidt je spelersnetwerk uit.

Nb. Heb je je al eerder ingeschreven voor een onderdeel, dan doe je automatisch weer mee. Wil je een paar weken of seizoen overslaan, dan dien je zelf aan te geven welke periode je niet wilt/kunt spelen, of jezelf geheel uit te schrijven. Doe dat svp om te voorkomen dat je tegenstander(s) wordt teleurgesteld en een periode niet kan spelen.

_______________________________________________________________________________________________________


Spelregels clubladder

  • Je geeft je op voor de enkel- en/of dubbel-combi laddercompetitie via de Clubladder App of bovenstaande linkjes. Bij dubbel hoeft maar 1 van een koppel zich op te geven;
  • Je/jullie word(t)en ingedeeld op speelniveau (KNLTB-rating);
  • Per 2 weken wordt automatisch een wedstrijd ingepland. (Pauzeren kan als je bijvoorbeeld op vakantie bent);
  • Vul vooral geen beschikbaarheid in (dan wordt het spelersveld groter), want je plant samen een tijdstip om te spelen.
  • Hang een baan af via het afhangbord voor 60 minuten;
  • Binnen de gegeven afhangtijd tel je de games door, bijvoorbeeld 9-2 of 7-7;
  • Op basis van de uitslag wissel je van plek op de ladder;
  • Een nieuwe wedstrijd wordt voor je geregeld, die jullie samen inplannen etc. 

Doe gezellig mee en schrijf je in!