Grote Clubactie vrijwilliger(s) gezocht

19 april 2018


Als vereniging kunnen we altijd geld gebruiken om het tennissen nog leuker en aangenamer te maken. Eén van de manieren om aan budget te komen is de zgn. Grote Clubactie. Zie: https://interesse.clubactie.nl/.
Zo zouden we het als bestuur heel leuk vinden om onze jeugdleden (en wellicht ook voor geïnteresseerde  competitieteams) in echte (Gooiland-)tenniskleding te laten spelen.

Ook zijn er nog verschillende dingen op ons wensenlijstje voor aanpassingen aan het park. Ons budget laat dat echter niet toe en we willen onze leden ook niet op hogere kosten jagen. De Grote Clubactie heeft zich bewezen als een uitstekende fondsenwerver voor sportverenigingen. En met zoveel jeugdleden als potentiële lotenverkopers zou het voor Gooiland best eens een succesvol initiatief kunnen zijn. 80% van de lotenverkoop komt bij de vereniging terecht!
 
Gooiland is al aangemeld bij de organisatie; de bestuursleden zien echter geen tijd/ruimte om dit in het huidige takenpakket erbij te nemen en we zoeken dan ook een enthousiast lid die de coördinatie van dit evenement op zich zou willen nemen. Concreet betekent dit dat we op zoek zijn naar iemand die de komende maanden jeugdleden gaat enthousiasmeren voor de verkoop en die in september (als de lotenverkoop begint) de spin in het web is tussen de landelijke organisatie van de Grote Club Actie en de lotenverkopers.  Vanzelfsprekend krijg je vanuit het bestuur ondersteuning aangeboden. Wie meldt zich hier voor aan?

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

035-6857484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96
1213 NJ Hilversum
Nederland