Heb je al login-gegevens voor de site en invullen bardienst?

19 april 2018


Voor het inloggen in het ledengedeelte van de site (Mijn club), het gebruik van de app en het invullen van je bardiensten heb je login gegevens nodig. Je kunt deze zelf opvragen. Hieronder lees je op welke manier je je eigen login gegevens opvraagt: 

Login gegevens
  • Ga naar 'Mijn club'
  • Kies 'wachtwoord vergeten'
  • Typ je bondsnummer in en klik op wachtwoord wijzigen
  • Per mail ontvang je een link waarmee je zelf een wachtwoord kunt aanmaken
  • Ga opnieuw naar hltcgooiland.nl en log in bij 'Mijn club'

Bardienst invullen (Dienstenplanner)
Ga naar de pagina mijn.knltb.club  om het bardienst schema te openen en volg onderstaande instructies: 
  • Typ de naam van de club: Gooiland
  • Log in met je bondsnummer en het door jezelf gemaakte wachtwoord
  • Het schema opent met de huidige maand - via 'volgende' doorklikken naar de maand waarin je een bardienst wilt doen; de groene vakjes zijn de diensten waarvoor je nog kunt inschrijven
  • Klik op een dienst en plan jezelf in door op de knop “Inplannen” te klikken; je krijgt geen bevestigingsmail, maar ziet je ingeplande diensten in de lijst naast de kalender. 
Van competitiespelers wordt verwacht dat zij hun bardiensten in eerste instantie plannen op een competitiedag (als zij zelf niet spelen) of tijdens toernooien. Na het aanklikken van een openstaande dienst verschijnt een schermpje waarin vermeld staat of het om een competitiedag/toernooi gaat. Ben je geen competitiespeler en vind je het juist leuk om bardienst te draaien tijdens een competitiedag of een toernooi, dan mag dat uiteraard ook (graag zelfs)! 
Wil je weten wanneer de competitiedagen en de evenementen in 2018 zijn? Kijk op de evenementenkalender.

Mijn club
Het onderdeel 'Mijn club' geeft je toegang tot je eigen agenda, je profiel en de ledenlijst. Binnenkort wordt aan dit onderdeel ook 'Mijn taken' toegevoegd. Meer informatie daarover volgt.

KNLTB ClubApp
Met de KNLTB ClubApp blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt op bij HLTC Gooiland. Daarnaast kun je alle evenementen bekijken, speelmaatjes vinden, jouw persoonlijke spelersprofiel bekijken en nog veel meer. De app is te downloaden via de APP stores.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 685 7484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96
1213 NJ Hilversum