Informatie over de voorjaarscompetitie 2020

02 februari 2020


Beste Gooilandspelers voorjaarscompetitie 2020

Vanwege het coronavirus is Gooiland per direct t/m 6 april gesloten voor alle activiteiten.

Informatieavond

Dinsdag 17 maart om 20 uur is er in het clubhuis een korte informatie-avond over de voorjaarscompetitie. Je hoort dan alles over de begeleiding, indeling, doorgeven uitslagen en wat je moet doen om wedstrijden te verzetten als je te weinig spelers hebt.

Voor de eerste keer captain Vooral als je voor de eerste keer captain bent krijg je nuttige informatie. Kan je niet, stuur dan een afvaardiging van het team.  

Vaker captain Ben je al vaker in je categorie captain geweest, dan is het een herhaling en mogelijk wat minder relevant.  

Competitieshirts bestellen voor 29 februari

Afgelopen voorjaar hebben alle jeugdcompetitiespelers Gooiland shirts afgenomen. Wij zouden het op prijs stellen als elke seniorcompetitiespeler speelt in dit shirt.  Een ahirt kan gepast en besteld worden bij Sport2000 in het centrum (naast de HEMA). De opdruk van de spelersnaam en logo van Gooiland wordt gesponsord door Sport2000.   Bestel het shirt uiterlijk 29 februari bij Sport2000. Dan ligt het voor de start van de competitie in de winkel.  

Competitietraining

Zondag 8 en 15 maart verzorgt Tennisschool Heinerman competitietraining. Je kan als team of als losse speler aanmelden. Deze trainingen zijn optioneel en tegen een kleine vergoeding. Meer informatie en inschrijving volgt spoedig.  

  1. Bijgevoegd de indeling voor de voorjaarscompetitie. Hierin zie je ook in de voorgestelde [email protected] Wil je een andere captain voor je team? Stem dit dan af in je team en geef ons even een nieuwe naam en contactgegevens door.
  2. In het bestand zie je ook de speeldagen en mogelijke inhaaldagen staan indien wedstrijd door weer wordt afgelast. Inventariseer vast in je team appgroep wie wanneer niet kan. Instructie over verplaatsen van een mogelijke wedstrijd volgt op de captains informatie avond medio maart.
  3. Mochten er naar aanleiding van deze indeling vragen zijn, neem dan even contact op. [email protected] We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met alle wensen en waar nodig afstemming gezocht met de trainers.

De voorbereiding voor activiteiten in het nieuwe jaarseizoen is gestart. Vast een kort overzicht:

  • Meivakantie: clinic
  • Padel aanbod - invulling volgt
  • Juni: Clubkampioenschappen
  • Begin september: ouder/kind
  • Najaarscompetitie

Nadere informatie en totaaloverzicht volgt spoedig. Clinics worden verzorgd door Tennisschool Heinerman en Ingrid. Deelname Ingrid is afhankelijk van voortgang herstel.   

Teamindelingen en competitiedata 2020 staan in de navigatie onder Competitie 

Sportieve groet, 

TC senioren: Esther, Hans, Haro, Sabien en Saskia

Nieuwscategorieën