Inschrijven najaarscompetitie (voor 21 mei 2018)

10 mei 2018


Nog midden in de voorjaarscompetitie en nu al een oproep van de KNLTB om de teams voor de najaarscompetitie aan te melden. Vanaf vandaag tot uiterlijk maandag 21 mei 2018 kun je je inschrijven voor de Najaarscompetitie.

Bekijk hier het competitieaanbod
Via onze site kan je je alleen inschrijven voor de categorieën waarvoor je in aanmerking komt. Neem het aanbod even door, omdat er competitiesoorten (zoals leeftijdscategorie of alleen dubbels, dag- of avonddelen) zijn waar je niet bij stil hebt gestaan. Let hierbij ook op de (variabele) aanvangstijden en houdt hierbij rekening met het feit dat je een half uur voor aanvangstijd aanwezig moet zijn. Nieuw dit najaar is de 8 & 9 competitie voor de donderdagavond en zondagmiddag. Schrijf je voor meerdere competitiesoorten in wanneer je ruimer beschikbaar bent dan een specifiek dagdeel. Mocht er binnen een bepaald dagdeel onvoldoende ruimte blijken te bestaan, dan is het voor ons fijn om te weten wanneer je nog meer beschikbaar bent.

Bekijk hier de data voor de najaarscompetitie
Meld je het liefst aan als compleet team, omdat je dan een maximale kans hebt om mee te doen aan de Najaarscompetitie. Je kunt je ook individueel inschrijven. Dan probeert de TC een plekje voor je te vinden binnen een ander team of een nieuw te vormen team.  Wanneer de captain van je team, het team heeft aangemeld, willen we ook van jou individueel een inschrijving ontvangen. Realiseer je als team dat we er vanuit gaan dat je alle competitiedagen over voldoende spelers beschikt (minimaal 6 spelers per team)! In onvoorziene situaties wordt er gezocht naar invallers. 

Loting
Ook dit jaar hebben we te maken met een mogelijk beperkende banencapaciteit, waardoor we wellicht niet alle teams kunnen plaatsen. Bij inschrijving van meer teams per dag(deel) dan we kunnen plaatsen zal er geloot worden. 

Competitiebijdrage
De competitiebijdrage voor de Najaarscompetitie is € 115 euro per team. De competitienota wordt naar de captain van jouw team verstuurd en moet voor aanvang van de competitie betaald zijn.

Winterlidmaatschap verplicht
Je moet winterlid zijn om najaarcompetitie te mogen spelen!

VCL dienst
Je bent verplicht om met je team een VCL dienst met bardienst te draaien op een competitiedag dat je geen competitie speelt.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met zondag 20 mei 2018 door een mail te sturen aan TCSenioren

Namens TC Senioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

035-6857484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96
1213 NJ Hilversum
Nederland