Join De Groenclub

09 februari 2023


Tijdens de ALV op 30 januari kwam o.a. het groen op het park aan de orde. Om ons park mooi en groen te houden, is onderhoud nodig. De benodigde professionele hulp bij dit onderhoud willen we zoveel mogelijk beperken zodat we daaraan niet te veel kosten kwijt zijn. Mede daarom hebben we afgelopen jaren klusdagen georganiseerd. Met een groep enthousiaste clubleden is op die dagen een deel van het onderhoud aan het groen aangepakt.

Ook dit jaar organiseren we weer een aantal klusdagen. De ervaring heeft geleerd dat sommige leden voorkeur hebben voor wat steviger sjouw- en zaagwerk en andere leden voorkeur hebben voor wat lichtere klussen zoals onkruid en blad verwijderen, bloembakken inrichten etc. We maken daarom dit jaar een onderscheid tussen Groot-groen en Klein-groen.

Daarnaast willen we een Groenclub samenstellen. De groenclub is een vaste groep leden die van tijd zelf aan de slag willen op het park om zaken met wat meer regelmaat bij te houden, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid.  E.e.a. gebeurt onder regie van Louis van Kaam en Richard de Jong.  

Data klusdagen 2023
Zaterdag 18/2, 11/3, 15/4, 1/7, 30/9 en 4/11.
Alle klusdagen sluiten we gezellig af met een broodje. Ook dit jaar is het mogelijk om een klusdienst te doen i.p.v. een bardienst.  

Aanmelden 1e klusdag op 18 februari
Vind je het leuk om incidenteel te helpen en kun je op 18 februari, meld je dan uiterlijk dinsdag 14 februari aan bij Louis: [email protected]. Geef ook aan hoe laat je wilt komen en of je voorkeur hebt voor een klus:
-  Schilderen (deze keer afmaken schuilhok baan 5 en baan 7)
-  Klein-groen
-  Groot-groen
Vrijdag 17 februari krijg je via de mail te horen hoe we het precies gaan doen.  

Aanmelden Groenclub
Vind je het leuk om je bij de Groenclub aan te sluiten, meld je dan aan bij Louis: [email protected]l. 

We hopen op veel enthousiaste reacties en aanmeldingen!  

Groet
Louis van Kaam
Materialencommissie HLTC Gooiland

Nieuwscategorieën