Junioren wintertraining 2020 - 2021 is bekend!

23 september 2020


De wintertraining start maandag 28 september. 

Indeling junioren wintertraining 2020 - 2021. De indeling is te vinden in de navigatie onder trainingen.

Heb je vragen over de indeling? Stuur dan een mail naar [email protected] EN [email protected].

Geen training in de vakanties. In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie is er geen training.

Wil je wel tennissen in de herfstvakantie? Maandag 12 en dinsdag 13 oktober clinic op Gooiland. Inschrijven op toernooien in de regio.

Rackets. Gooiland gaat starten met werven van nieuwe leden via oa scholen en Bink. Hiervoor kunnen we rackets gebruiken. Heb je junior rackets die er nog goed uitzien en doe je er niets meer mee? Neem het dan mee naar de club en geef het aan de trainer. We kunnen alle maten gebruiken. Dan hoeven we even geen nieuwe te kopen.

Wedstrijdjes in het najaar? Doe mee aan de Open Wintercompetitie op Gooiland Speel in de periode november t/m maart op 5 zondagen max 2 uur per dag wedstrijdjes op HLTC Gooiland. Voor alle leeftijden en sterktes. Informatie en inschrijven. De inschrijving staat open voor alle jeugdspelers in de regio.

Nieuwe lid in 2020? Ben je dit jaar lid geworden? In de herfstvakantie organiseren we op zaterdag 17 oktober van 10-12 voor jou een ochtend. Met leuke tennisactiviteiten. Je ouders geven we in het clubhuis wat meer informatie hoe het bij Gooiland werkt en hoe je meer uit tennis kunt halen. Zet het vast in de agenda. Informatie volgt.

Veel plezier met de tennislessen!!

TC Junioren, Ingrid en Tennisschool Heinerman

Nieuwscategorieën