Padelbanen ook in oktober en november in de weekenden open!

27 september 2020


Beste Gooilandlid,

Na overleg met Nike hebben we besloten om vooralsnog de afspraken met betrekking tot het gebruik van de padelbanen te continueren voor de maanden oktober en november. Mocht als gevolg van corona nieuwe beperkingen gaan gelden dan zullen we dat uiteraard communiceren, maar vooralsnog continueren we de afspraken.  

Padellen in de weekends van september, oktober en november (zolang er geen extra corona beperkingen ingesteld worden) Lees hier meer over het boeken van de baan en het gebruik van materialen als je zelf geen materiaal hebt.  

Kennismakingslessen padel. Heinerman Tennis biedt nu ook padellessen aan voor jeugd (vanaf 8 jaar) en volwassenen. Vind je het leuk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met padel, dan kan dat! De kennismakingsserie bestaat uit 4 lessen in een groepje van 4. De serie begint in oktober en november. Je kunt je voorkeur opgeven. Dus speel je nu competitie, dan kun je bijvoorbeeld in november starten. Het doorgaan van de serie hangt af of Nike ons toestemming blijft geven. Mocht dat zo zijn dan plannen we de lessen opnieuw. Meer informatie en inschrijven https://www.heinermanpadel.nl/inschrijven/padel-kennismakingspakket-hltc-gooiland/.

Padel-appgroep. Een aantal enthousiaste Gooiland-leden hebben een padel-appgroep opgesteld waardoor het gemakkelijker wordt om een padelafspraak te maken. Wil je lid worden van deze appgroep en zodoende in contact komen met andere Gooilandleden die graag willen padellen? Stuur dan een mailtje met je naam en mobiele telefoonnummer naar [email protected]. Wij wensen je veel plezier. Houd de website of de KNLTB Clubapp in de gaten. Hier communiceren we eventuele aanvullingen en wijzigingen in de mogelijkheden.   

Met vriendelijke groet,

Bestuur HLTC Gooiland

Nieuwscategorieën