Primeur: Rood/Oranje Worldtour - publiek en hulp gezocht.

15 maart 2018


Dit jaar de primeur bij HLTC Gooiland, we gaan met drie teams deelnemen aan de KNLTB Tenniskids Worldtour, de competitie voor kinderen die in de klassen Rood en Oranje spelen (6 t/m 10 jaar). Dit begint 18 maart en zal op de zondagochtenden (vroeg) zijn.

De opzet
De opzet is voor rood en oranje anders dan bij de oudere kinderen en volwassenen. Op de site Tenniskids, lees je er meer over:

Publiek en hulp zeer welkom!
Omdat er vanuit de KNLTB gemikt wordt op geweldige competitie-ochtenden voor de jeugd die ze nog lang zullen onthouden, willen we zoveel mogelijk mensen betrekken bij deze competitie, zeker als wij Host (thuisspelende club zijn). Als Host ontvang je de hele afdeling/poule van competitieteams, het is dus anders dan ‘gewoon’ uit-thuis spelen.Vanuit de JTC zorgen wij voor de basisaankleding van het park en er is iemand van de JTC aanwezig tijdens de ochtenden (voor bijvoorbeeld gezamelijke warming-up aan het begin). Ook zorgen wij dat iedere speler aan het einde van de ochtend een klein aandenken meekrijgt.
 
Het zou voor de kinderen natuurlijk ook mooi zijn als er meerdere mensen op het park aanwezig zijn. Vandaar nu de oproep aan eenieder die toch niet van uitslapen houdt op zondag, om 25 maart om 9.00 uur aanwezig te zijn. Ons Oranje team speelt dan thuis. Dit duurt tot ongeveer 12 uur.
 
Hulp bij de thuisspeeldagen is ook nog gewenst, dus mochten jullie willen helpen bij de organisatie, meld je dan bij een van de Jeugdcommissieleden of mail naar tcjunioren. 
 
Schema overige dagen
De overige dagen dat we Host club zijn, zijn 2 april (2e paasdag), 17 juni, 24 juni en 1 juli. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

035-6857484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96
1213 NJ Hilversum
Nederland