SponsorKliks....................... blijf eraan denken!

02 februari 2020


We kopen allemaal wel bij een of meer van de volgende webwinkels: bol.com, Coolblue, KLM, Thuisbezorgd, Booking, Expedia, hotels.com & AH. Je kunt vanaf nu over al die aankopen geld verdienen voor HLTC Gooiland.

Hoe werkt het? 

Het is heel simpel: Gooiland krijgt commissie oplopend tot 10% over je aankopen. Het enige wat je hoeft te doen is bij elke transactie via het Logo 'SponsorKliks' op onze site en app naar die webwinkel gaan. Je bent niet duurder uit als je rechtstreeks naar de winkel zou gaan en je kunt dus ook van aanbiedingen profiteren.

Via de app (klik hier voor Android en hier voor Apple) is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van jouw favoriete vereniging. Bovendien kan je via de app snel naar het transactie-overzicht van jouw vereniging. Wel zo handig om te controleren of jouw bestelling ertussen staat!

Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de volgende keer je vereniging niet vergeet GRATIS te sponsoren!   

Nieuwscategorieën