SponsorKliks, extra inkomsten voor Gooiland!

09 december 2019


HLTC Gooiland heeft zich aangesloten bij SponsorKliks. Een mooie manier voor ons om aan extra inkomsten te komen. 
Hoe werkt het?
Wij hebben een SponsorKlikslogo op onze website staan met een directe link naar de SponsorKlikspagina. Als je vervolgens op de SponsorKlikspagina op een winkel klikt en een bestelling doet, wordt Gooiland geregistreerd als begunstigde en ontvangen wij een bijdrage.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Gooiland, zonder dat het jou een cent extra kost! Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de club ontvangt geld in de clubkas. En vele kleine beetjes helpen!

Via de categorieën boven in het menu kun je bij tal van webwinkels, zoals About You, Bol.com en Coolblue bestellen. Maar ook vluchten bij KLM. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Gooiland. Het kost jou niets extra! Ook je privacy is geborgd; Gooiland krijgt geen inzicht in de namen van mensen die besteld hebben en ook geen informatie over welke goederen of diensten zijn besteld. Je hoeft geen lid van Gooiland te zijn om de club via SponsorKliks financieel te steunen. Iedereen kan via onze site en de button van SponsorKliks de tennisvereniging aan een extra centje helpen: dus roep ook familieleden op om via Gooiland te winkelen!

Nieuwscategorieën