Update winterlessen senioren (v.a. 20 februari)

20 februari 2021


20 februari 2021

Inmiddels zijn de banen weer bespeelbaar en starten de trainingen weer. Op 3 februari meldden we dat de trainingen op 10 februari zouden starten. De weersomstandigheden lieten dat helaas niet toe. Maar vanaf 20 februari gaan de trainingen voor de senioren dan toch van start. Bekijk het aangepaste overzicht van de trainingen  op deze site (eerst inloggen). 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

3 februari 2021

 

Goed nieuws!

Per 10 februari a.s. starten de winterlessen voor senioren weer. Om aan onze les verplichting te voldoen, hervatten we de lessen, worden sommige lesuren verlengd en stelt het bestuur max. 3 banen beschikbaar, zodat we ons kunnen houden aan de eis van max. 2 spelers per baan. 

Indien er sprake is van een avondklok worden de lessen na 20.00 uur verschoven naar een ander moment in de week. De trainers zullen de desbetreffende groepen informeren over eventuele wijzigingen.

Vanwege het geplande baanonderhoud begin maart en de verwachting dat niet veel mensen weg zullen zijn in de voorjaarsvakantie (20 t/m 28 februari) zijn de trainers bereid om in die week door te gaan met de groepslessen, om zoveel mogelijk in te kunnen halen.  

TC Senioren

 

Baan- en groenonderhoud

Van maandag 1 t/m 5 maart vindt baanonderhoud plaats en zijn de banen voor iedereen onbespeelbaar. Daaropvolgend zullen in de week van 8 t/m 14 maart geen lessen voor senioren worden gegeven. De junioren krijgen dan wel les.

Op 5 en 10 t/m 12 februari worden er snoeiwerkzaamheden verricht waardoor er slechts vier banen beschikbaar zijn voor de lessen en evt. vrij spelen. Het baanschema wordt daarop aangepast zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Klik voor meer informatie op de Nieuwsbrief

 

 

Nieuwscategorieën