Algemene informatie

Algemene informatie

Leden van Gooiland kunnen gebruikmaken van de padelbaan van Nike. Dit is bij de contributie van HLTC Gooiland inbegrepen.  

Tijden

  • Maandag t/m vrijdag:  20.00 - 23.00 uur
  • Zaterdag: 14.00 - 23.00 uur
  • Zondag:  08.00 - 23.00 uur  

Afhangen en toegang tot de baan

De baan kan online in de KNLTB Club app worden afgehangen. Je ontvangt dan de bevestiging van je reservering. In deze mail staat aangegeven hoe je aan de toegangspas voor de baan komt.  Deze toegangspas is de enige die wij hebben van Nike. Na gebruik van de padelbaan moet deze ook direct terug naar het sleutelkastje op baan 7. Indien deze niet teruggelegd wordt, kunnen andere spelers geen gebruikmaken van de baan. De kosten voor een nieuwe pas, €150,-, worden doorbelast.  

Training

Tennisschool Heinerman heeft ook verschillende padeltrainers. Verschillende keren per jaar start de mogelijkheid om trainingen te volgen. Meer informatie en inschrijven.

Heb je nog geen racket, dan zorgt de trainer daarvoor bij de eerste lessen. Daarna kan je zelf een racket kopen bij bijvoorbeeld sport2000 of bij de webshop van Heinerman Tennis.

Materiaal

Net als bij tennis beschik je bij padel over je eigen materiaal. We kunnen ons voorstellen dat je niet direct materiaal wilt kopen als je nog gaat kennismaken met de sport. Daarom is het mogelijk in het zomerseizoen, uitsluitend als de bar open is, padelrackets à € 2,50 per uur te huren. We hebben senioren en junioren rackets.  Bij de bar kun je ook een blik padelballen à € 5 kopen. Het is strikt verboden met tennisrackets en tennisballen op de padelbaan te spelen.  

Introducés

Het is mogelijk om met introducés te spelen, maximaal twee introducés per uur. Je speelt dan dus met maximaal twee leden en twee introducés. De namen geef je op bij de reservering van de baan. Per introducé kost dit € 5 per uur. Dit wordt in rekening gebracht bij het lid die de reservering maakt.  

Competitie

Omdat de padelbaan niet van HLTC Gooiland is, doen wij vooralsnog niet mee met competities. Wel wordt er met Nike gekeken naar een onderlinge padelladder waar Nike medewerkers en Gooilandleden aan mee kunnen doen. Meer informatie volgt.  

Padelcommissie

Er is nog geen officiële padelcommissie. Heb je interesse om padel verder vorm te geven op HLTC Gooiland en activiteiten hiervoor op te pakken, stuur dan een mail naar Erik Spelt, voorzitter.

Padel laddercompetitie

Nieuw dit jaar is de Padel clubladder. Hiermee geven we elk Gooiland lid de mogelijkheid om wedstrijdjes te spelen tegen andere leden. Dit is, naast het oefenen en ervaring krijgen, ook een makkelijke manier om andere spelers te leren kennen. Wij raden dan ook nieuwe leden aan vooral mee te doen! Kijk voor de ladder op Sportconnexions.