Corona maatregelen en veel gestelde vragen

Nieuwe coronamaatregelen - update 13 november 2021 - 
Vanaf zaterdag 13 november om 18:00 uur tot en met  zaterdag 4 december gaan de nieuwe coronamaatregelen in. Lees op de KNLTB site wat dat betekent voor de tennisverenigingen.
 
Geen coronapas nodig voor buitensporten - update 6 november 2021- 
Het kabinet heeft besloten dat per 6 november a.s. sporters en publiek bij buitensporten geen coronatoegangsbewijs (CTB) hoeven te tonen. Echter bij betreding van het clubhuis of plaatsnemen op terras dient men (vanaf 18 jaar) wél een coronabewijs te tonen. 
Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een CTB moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.
Lees verder wat de nieuwe maatregelen inhouden. 
 
Geen Corona toegangsbewijs nodig voor:           
·       
 Toegang tot complex
 
Indien je geen coronatoegangsbewijs hebt, zal je worden gevraagd het clubhuis te verlaten. Ook plaatsnemen op het terras is dan niet toegestaan. Er kan om een geldige ID worden gevraagd.

Gooilandlid met bardienst zal de Coronacheck uitvoeren. Instructie hiervoor ligt bij de bar. Inclusief een mobiel met de scanner app. Het zijn de overheidsregels inclusief vertaling naar richtlijnen vanuit de KNLTB naar de verenigingen. We hebben ons hier aan te houden.

Veel voorkomende vragen zijn te vinden op de KNLTB site. Kijk vooral waar 'nieuw' achter staat. Deze antwoorden hebben betrekking op de huidige maatregelen.