HLTC Gooiland

Lesaanbod senioren

Bij onze vereniging heb je de mogelijkheid om zomer- en/of wintertraining te volgen. De enige voorwaarde is dat je lid bent of wordt van de vereniging. De trainingen vanaf april 2023 worden verzorgd door Ingrid Zeijlemaker, Bojan Hinke en Daan Pruijs. Bekijk hun profiel.

Tennisles

De training in het zomerseizoen wordt gegeven op maan- t/m zondag, van 3 april tot en met 25 september 2023 en in het winterseizoen van 2 oktober tot mid maart 2024. Senioren hebben de mogelijkheid om te trainen in de ochtend, vroege middag en/of avond (va. 4 personen). Privéles en groepen van 2 worden overdag of in het weekend gepland. Groepslessen voor 4, 6-8 personen worden doordeweeks overdag of in de avond gegeven.

  • Lesduur: 50 minuten, privéles 25 minuten;
  • Lessenreeks: 16 weken (groepen 4 t/m 8 personen) of 8 weken (privéles, groep van 2);
  • Lestarieven zijn gebaseerd op lesduur, -reeks en groepsgrootte;
  • Bij inschrijving ga je akkoord met de lesvoorwaarden.

De inschrijvings deadline is verstreken (<21 feb.). Neem contact op met onze trainers of er nog mogelijkheden zijn.

Kosten

Op basis van het uurtarief, de groepsgrootte, lesduur en aantal lessen wordt het lestarief bepaald. Klik hier om de tarieven voor dit seizoen te bekijken. Indien senior groepen geen even aantal hebben, dan worden de kosten naar rato over het aantal leerlingen verdeeld.

Beschikbaarheid en voorkeuren

Afhankelijk van je wensen en beschikbaarheid word je zo goed mogelijk ingedeeld. Geef minimaal 2 opties aan. Hoe meer mogelijkheden je opgeeft, hoe groter de kans dat je traint op een gewenst moment. Ben je nieuw lid, dan wordt bekeken welke groep hetzelfde spelniveau heeft. 

Inschrijven na de deadline

Voor de zomerlessenreeks kun je je inschrijven tot half februari. Voor de winterlessen ligt de deadline begin september. Leden krijgen een mail als de inschrijving ‘open’ gaat. Na de sluitingsdatum, kun je contact opnemen met de trainers via [email protected] om te kijken wat nog mogelijk is.

Les in zomervakantie

Tijdens de zomervakantie (Noord) bestaat de mogelijkheid om op flexibele basis lessen af te spreken. Neem daarvoor contact op met onze trainers via [email protected].

Proeflessen

Overweeg je om lid te worden of lessen te gaan volgen, maar wil je het eerst een keer proberen? Geef je dan op voor een proefles via inschrijving proefles. Ben je een gevorderde speler, dan bekijken we of je een keer kunt mee spelen met een bestaande lesgroep.  Ben je beginner, dan nodigen we je graag uit op onze maandelijkse proefles ochtend onder leiding van een van de trainers. De eerste proefles is gratis. 

Jeugdtraining

Voor leden tot 18 jaar zit zomertraining in de contributie. Extra training en het volgen van lessen in de winter is optioneel. Bekijk het lesaanbod jeugd.

Padelles

Ben je geïnteresseerd in padelles, kijk dan op www.hltcgooiland.nl/padeltraining

Overige info