HLTC Gooiland

Tennisles senioren

Bij onze vereniging heb je de mogelijkheid om voorjaars- en/of najaarstraining te volgen. Elk seizoen wordt het aantal lessen (gem. 16) bepaald waaruit de lessenreeks zal bestaan. De lessen worden gegeven door Ingrid Zeijlemaker, Bojan Hinke en David Trujillo, die naast veel leservaring, dagelijks met plezier op onze gravelbanen staan. Allen zijn gekwalificeerd. Bekijk hun profiel.


Lesaanbod

In februari (voorjaarslessen) en augustus (najaarslessen) krijgen leden online de gelegenheid zich in te schrijven voor de volgende lessenreeks. Senioren kunnen trainen in de ochtend, vroege middag en/of avond, in een groep van 2, 4 of 6-8 personen. Privéles kan uiteraard ook. Een groepsles duurt 50 minuten, een privéles 25 minuten.

Bekijk de trainingsopzet per seizoen:
Voorjaarstraining (april t/m september)
Wintertraining (oktober t/m maart)


Inschrijven

Voor de voorjaarscyclus kun je je inschrijven tot eind februari. Voor de najaarslessen ligt de deadline begin september. Afhankelijk van je wensen en beschikbaarheid word je zo goed mogelijk ingedeeld. Bij inschrijving ga je akkoord met de lesvoorwaarden. Hierin vind je o.a. de regels bij uitval/inhalen, aansprakelijkheid en betalingsvoorwaarden.

Inschrijven na de deadline
Neem contact op met de trainers via [email protected] om te kijken wat er nog mogelijk is.


Kosten

Op basis van het uurtarief, de groepsgrootte, lesduur en aantal lessen wordt het lestarief bepaald. Klik hier om de tarieven voor dit seizoen te bekijken. Bij oneven groepen, worden de kosten naar rato over het aantal leerlingen verdeeld.

________________________________________________________________

Les in zomervakantie

Tijdens de zomervakantie (Noord) bestaat de mogelijkheid om op flexibele basis lessen af te spreken. Neem daarvoor contact op met onze trainers via [email protected].

________________________________________________________________

Proeflessen

Overweeg je om lid te worden of lessen te gaan volgen, maar wil je het eerst een keer proberen? Geef je dan op voor een proefles via inschrijving proefles. Ben je een gevorderde speler, dan bekijken we of je een keer kunt mee trainen met een bestaande lesgroep. Zo niet, dan wordt er een moment gepland. De eerste proefles (25 minuten) is gratis. 

________________________________________________________________

Jeugdtraining

Voor leden tot 18 jaar zit voorjaarstraining in de contributie. Extra training en het volgen van lessen vanaf oktober is optioneel. Bekijk het lesaanbod jeugd.

________________________________________________________________

Padelles

Ben je geïnteresseerd in padelles, kijk dan op www.hltcgooiland.nl/padeltraining

________________________________________________________________

 

Overige info