Jeugd

Jeugd

HLTC Gooiland is een levendige tennisvereniging met meer dan 250 jeugdleden met veel activiteiten en mogelijkheden. Zodat jij kunt tennissen zoals jij wilt.

Waarom tennissen bij HLTC Gooiland

  • Meer dan 250 jeugdleden in de leeftijd 6 t/m 17 jaar.
  • Eén uur training per week in periode april tot en met september inbegrepen in lidmaatschap
  • Clinics in de vakanties en extra activiteiten voor wedstrijdjes
  • Compleet competitie-aanbod in voor- en najaar

Lidmaatschap. Geef je op voor 15 maart.

Geef je je voor 15 maart op voor het lidmaatschap en training, dan kunnen we nog goed rekening houden met je wensen voor trainingstijden. Na 15 maart doen we ons best om een goede trainingsgroep te vinden. Lesgroepen kunnen dan al vol zijn.  

Jeugdactiviteiten seizoen 2020

De verschillende activiteiten worden door Tennisschool Heinerman georganiseerd.  

Clubshirts voor de jeugd: bestellen voor 29 februari

Afgelopen voorjaar hebben alle competitiespelers gespeeld in Gooiland shirts. Wij stellen het op prijs als elke competitiespeler ook dit voorjaar weer competitie speelt in het Gooiland shirt. Heb je als speler nog geen shirt of is deze te klein? Speel je geen competitie en wil je wel tennissen in ons Nike clubshirt? Ga dan uiterlijk 29 februari naar Sport2000.

  • Daar kan je het shirt bestellen. 
  • De opdruk van het Gooiland logo en je eigen naam wordt gesponsord door Sport2000.
  • Je nieuwe shirt ligt dan voor het zomerseizoen voor je klaar.
  • Bestel je na 29 februari, dan kan je shirt wat later klaar zijn. 
  • Je krijgt geen 10% korting over dit shirt. Bij Sport2000 kan je je complete outfit en materiaal met 10% korting bestellen. Schoenen, kleiding en rackets kan je daar dus kopen.  

Competitie

In het voor- en najaar kan je meedoen aan competitie. Wedstrijden worden gespeeld op zondagen. Deelnemen is mogelijk voor alle leeftijden en niveaus. Als je mee wilt doen, word je op leeftijd en niveau ingedeeld. Inschrijving wordt tijdig aangekondigd via mail en site.  

Clubkampioenschappen

Elk jaar organiseren we de clubkampioenschappen in juni. Alle jeugdleden van alle leeftijden en sterktes kunnen meedoen. Voor zowel enkel- als (gemengd) dubbelwedstrijdjes. Meedoen is belangrijker dan winnen. Je speelt altijd meerdere wedstrijden.  

Schooltennis

Tennisschool Heinerman heeft het concept schooltennis. Tennisleraren verzorgen in de gymlessen een kennismaking met tennis. Rackets, ballen en netjes nemen zij mee. Schooltennis is er voor kinderen vanaf groep 3. Interesse of vragen? Neem contact op met Tennisschool Heinerman

Vragen? Neem contact op met de jeugdcommissie

De jeugdcommissie zorgt dat alles wordt gecoördineerd voor de jeugd en is aanspreekpunt voor ouders. Heb je vragen over het aanbod, de mogelijkheden, gaat iets niet naar wens? Neem vooral contact met ons op via TCJunioren. Liever telefonisch contact? Bel Niels op 06-109 66 800.    

Niels van de Velde – Voorzitter jeugdcommissie en bestuurslid Jeugd
Jolanda Elenbaas
Willemijn van de Velde