Trainers

De trainers

De trainingen worden verzorgd door Ingrid Zeijlemaker, Bojan Hinke en Ivan Mijo Zadro. We kunnen met gerust hart zeggen dat het  ware tennisdieren zijn, met de nodige licentie(s) en leservaring, opgedaan bij verschillende verenigingen. Ivan is Kroatisch en geeft les in het Engels. Ieder met hun eigen stijl en motivatie proberen ze onze leden het plezier in tennis te laten ervaren en te groeien. Bekijk hun profiel en de link voor het lesaanbod voor komende zomer of winter vind je onderaan deze pagina.

Trainer: Ingrid Zeijlemaker

 
"Ik ben geboren in Utrecht. Van kind af aan heb ik passie voor tennis en heb daar mijn beroep van kunnen maken. Ben in het bezit van een K.N.L.T.B A- en B-licentie. Woonachtig in Weesp waar ik als tennistrainster ben begonnen. Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam toen terecht bij A.L.T.C. Abcoude. De vonk sloeg 4 jaar later over naar H.L.T.C. Gooiland, waar ik nog steeds met veel plezier werk en actief bezig ben met het verzorgen van de jeugd- en senioren selectietrainingen. In mijn vrije tijd golf en wandel ik graag en geniet volop van de natuur. Gooiland is een super gezellige club voor jong en oud, waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd".

Trainer: Bojan Hinke

"Mijn naam is Bojan Hinke. Ik ben 30 jaar en geef al tennisles sinds mijn 18e. De passie voor tennis was er al vanaf jongs af aan en tijdens het volgen van het CIOS kwam er ook een passie voor lesgeven bij. Na het behalen van mijn A- en B-licentie ben ben ik gelijk fulltime gaan lesgeven. Ik wil nog steeds graag leren en meer informatie en kennis opdoen. Zo ben ik in 2022 met de C-opleiding gestart. In mijn lessen probeer ik vooral rekening te houden met wat de leerlingen willen en hier de lessen op voor te bereiden. Dat kan zowel prestatief als recreatief zijn. Doelen kunnen verschillen en als we een doel hebben, dan gaan we er ook samen voor! Tot snel op de baan."

Trainer: Ivan Mijo Zadro

  
My name is Ivan Mijo and I’m originally from Mostar, Croatia. Tennis has been my passion since I was a little kid. I picked up a racket at age 6 and never stopped playing ever since. I've played many national tournaments and had the chance to compete against some future pros.
Coaching has been a big part of my journey too, both back home in Croatia and in Valencia, Spain. I'm eager to share all my knowledge and experience I've gathered along the way with you all. A huge thanks to the team at HLTC Gooiland and RG Sports for the warm welcome!

Ivan werkt via RG sports, de tennisschool van Ramzi Gouzzaf. Zij ondersteunen Gooiland in tennis- en padellessen.

 

Overig