De trainers

De trainingen worden verzorgd door Heinerman Tennis en een vaste trainer van HLTC Gooiland. Bekijk het trainingsaanbod en de tarieven op de site van tennisschool Heinerman Tennis.

Heinerman Tennis  

Heinerman Tennis is opgericht door Christian Heinerman. De school onderscheidt zich door de professionele aanpak, het afwisselende aanbod en de gedreven trainers. De school biedt veel mogelijkheden om in te spelen op de wensen van leden en het bieden van een gevarieerd aanbod. De organisatie heeft veel ervaring in het aanvullend aanbieden van evenementen en extra clinics. Met weinig inspanning van de technische commissies kunnen wij daar als Gooilandleden van profiteren. De eerste extra clinics staan al op de planning. Je hoort daar spoedig meer over. De school zit op dit moment voornamelijk in de regio Amersfoort en is sterk groeiende in aantal clubs en breidt verder uit in de regio.

Vaste trainer: Ingrid Zeijlemaker
 
 
"Ik ben geboren in Utrecht. Van kind af aan heb ik passie voor tennis en heb daar mijn beroep van kunnen maken. Ben in het bezit van een K.N.L.T.B A en B licentie. Woonachtig in Weesp waar ik als tennistrainster ben begonnen. Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam toen terecht bij A.L.T.C. Abcoude. De vonk sloeg 4 jaar later over naar H.L.T.C. Gooiland, waar ik nog steeds met veel plezier werk en actief bezig ben met het verzorgen van de jeugd- en senioren selectietrainingen. In mijn vrije tijd golf en wandel ik graag en geniet volop van de natuur. Gooiland is een super gezellige club voor jong en oud, waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd".
 
Trainer Heinerman: Vincent Koopman
 
"Ik ben 49 jaar en geboren in Loosdrecht. M'n jeugd heeft zich afgespeeld in Leusden en grotendeels op de tennisclub LTV Lockhorst, waar ik nog steeds trouw lid van ben en competitie speel. M'n ouders waren zeer actieve leden en m'n zus en ik leefden zo min of meer op de tennisclub. In die tijd kreeg ik bonds- en regiotraining en vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om de opleiding tot Tennistrainer te gaan volgen. Een bewuste keuze die mede door corona is ingezet en het feit dat ik bijna 50 word, zette me tot denken over de vraag: wat zou je het liefste willen doen? En dat is tennisles geven. Weliswaar een spannende stap omdat ik een carrière van 20 jaar als zelfstandig cameraman wellicht ga afbouwen, maar ik kan niets anders bedenken, dan op zo'n manier oud te willen worden. M'n twee dochters en vader supporten me volledig. En mijn enige doel is om iedereen lekker te laten tennissen." 
 

 

Trainer Heinerman: Patrick Bleau

"Ik ben geboren op 25 september 1967.Ik woon samen in Hoogland en heb twee studerende kinderen, Dean is 18 en Amy 22 jaar. In mijn jongere jaren heb ik op hoog niveau gevolleybald met als hoogtepunt twee jaren achter elkaar landelijk HEAO volleybal kampioen. Ik tennis vanaf 2008 in Hoogland. In rap tempo speelde ik enkel niveau 5 en dubbel 4, maar door blessures moest ik het tennissen op een laag pitje zetten. Tennis is mijn passie en omdat ik zeer fanatiek met tennis bezig was, heb ik besloten mijn tennislicentie te halen. Ik geef vanaf 2017 tennisles. Mijn stageperiode heb ik bij Christian Heinerman doorlopen. Voor Heinerman Tennis zal ik op verschillende clubs in de regio tennislessen verzorgen. Ik vind het leuk om mijn pupillen technieken bij te brengen, te corrigeren en bij te schaven waar nodig. Het werkt enorm motiverend als ze steeds enthousiaster en leergierig op de trainingen komen. Ik verheug me op het komend trainingsseizoen. 


Meer informatie: www.heinermantennis.nl