De trainers

De trainers

De trainingen worden verzorgd door een vaste trainer van HLTC Gooiland en Heinerman Tennis. Bekijk het trainingsaanbod en de tarieven op de site van tennisschool Heinerman Tennis.

Heinerman Tennis

Heinerman Tennis is opgericht door Christian Heinerman. De school onderscheidt zich door de professionele aanpak, het afwisselende aanbod en de gedreven trainers. De school biedt veel mogelijkheden om in te spelen op de wensen van leden en het bieden van een gevarieerd aanbod. De organisatie heeft veel ervaring in het aanvullend aanbieden van evenementen en extra clinics. Met weinig inspanning van de technische commissies kunnen wij daar als Gooilandleden van profiteren. De eerste extra clinics staan al op de planning. Je hoort daar spoedig meer over. De school zit op dit moment voornamelijk in de regio Amersfoort en is sterk groeiende in aantal clubs en breidt verder uit in de regio.

Vaste trainer: Ingrid Zeijlemaker

 
"Ik ben geboren in Utrecht. Van kind af aan heb ik passie voor tennis en heb daar mijn beroep van kunnen maken. Ben in het bezit van een K.N.L.T.B A en B licentie. Woonachtig in Weesp waar ik als tennistrainster ben begonnen. Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam toen terecht bij A.L.T.C. Abcoude. De vonk sloeg 4 jaar later over naar H.L.T.C. Gooiland, waar ik nog steeds met veel plezier werk en actief bezig ben met het verzorgen van de jeugd- en senioren selectietrainingen. In mijn vrije tijd golf en wandel ik graag en geniet volop van de natuur. Gooiland is een super gezellige club voor jong en oud, waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd".
 

Trainer Heinerman: Vincent Koopman

 
 
"Ik ben 49 jaar en geboren in Loosdrecht. M'n jeugd heeft zich afgespeeld in Leusden en grotendeels op de tennisclub LTV Lockhorst, waar ik nog steeds trouw lid van ben en competitie speel. M'n ouders waren zeer actieve leden en m'n zus en ik leefden zo min of meer op de tennisclub. In die tijd kreeg ik bonds- en regiotraining en vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om de opleiding tot Tennistrainer te gaan volgen. Een bewuste keuze die mede door corona is ingezet en het feit dat ik bijna 50 word, zette me tot denken over de vraag: wat zou je het liefste willen doen? En dat is tennisles geven. Weliswaar een spannende stap omdat ik een carrière van 20 jaar als zelfstandig cameraman wellicht ga afbouwen, maar ik kan niets anders bedenken, dan op zo'n manier oud te willen worden. M'n twee dochters en vader supporten me volledig. En mijn enige doel is om iedereen lekker te laten tennissen."
 
 Trainer: Daan Pruijs

Daan Pruijs heeft al meer dan 20 jaar ervaring als trainer en zijn eigen tennisschool. Door zijn enthousiasme hoopt hij anderen aan te steken voor het tennisspel. "Ik verras mijn leerlingen graag met de nieuwste oefeningen tijdens mijn trainingen. Hierdoor zijn de lessen gevarieerd en actief. Zelf speel ik ook nog wekelijks en als het even kan doe ik mee met competitie of toernooien." Daan heeft 2/3 rating en A-licentie.

Trainer: Bojan Hinke

"Mijn naam is Bojan Hinke. Ik ben 30 jaar en geef al tennisles sinds mijn 18e. De passie voor tennis was er al vanaf jongs af aan en tijdens het volgen van het CIOS kwam er ook een passie voor lesgeven bij. Na het behalen van mijn A en B
opleiding ben ik gelijk fulltime gaan lesgeven. Ik wil nog steeds graag leren en meer informatie en kennis opdoen. Zo start ik in 2022 met de C opleiding. In mijn lessen probeer ik vooral rekening te houden met wat de leerlingen willen en hier de lessen op voor te bereiden. Dat kan zowel prestatief als recreatief zijn. Doelen kunnen verschillen en als we een doel hebben, dan gaan we er ook samen voor! Tot snel op de baan."

Trainer: Jordi Ruijter

"Mijn naam is Jordi Ruijter. Ik ben 30 jaar en een echte Hilversummer. Ik doe sinds mijn 4-de aan sport, ben opgegroeid in een tennisfamilie en mijn vader is ook tennisleraar (TV De Rading). Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding Sport en Bewegen. Gedurende deze opleiding heb ik hier ook mijn licentie om tennisles te geven behaald. Na het behalen van mijn tennislicentie heb ik altijd bij De Rading en ruim 8 jaar bij Hoogerheide lesgegeven. Dat is nu alweer zo'n 15 jaar in totaal. Sinds vorig jaar heb ik ook mijn licentie om padel les te mogen geven behaald. Ik kijk er heel erg naar uit om les te komen geven bij Gooiland."