Vaste trainers

 
In het winterseizoen 2019/20 worden de trainingsuren van Ingrid en Dtau opgevangen door tennisschool Heinerman Tennis. Lees hier meer over tennisschool Heinermans en de trainers. 
 
 
Vaste trainers
 
  • Ingrid Zeijlemaker
"Ik ben geboren in Utrecht. Van kind af aan heb ik passie voor tennis en heb daar mijn beroep van kunnen maken. Ben in het bezit van een K.N.L.T.B A en B licentie. Woonachtig in Weesp waar ik als tennistrainster ben begonnen. Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam toen terecht bij A.L.T.C. Abcoude. De vonk sloeg 4 jaar later over naar H.L.T.C. Gooiland, waar ik nog steeds met veel plezier werk en actief bezig ben met het verzorgen van de jeugd- en senioren selectietrainingen. In mijn vrije tijd golf en wandel ik graag en geniet volop van de natuur. Gooiland is een super gezellige club voor jong en oud, waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd".
 
  • Dtau Landman
"Op mijn 12e maakte ik kennis met de tennissport. Ik werd lid van Gooiland, werd steeds actiever op de club, zat o.a. in de jeugdcommissie en begon de sport steeds leuker te vinden. Zo leuk dat ik ervoor koos om bij het CIOS mijn opleiding tot tennistrainer te volgen. Ik heb daar mijn A licensie gehaald.  Na mijn opleiding begon ik met les geven op een tennisschool in Hilversum en na 2 jaar kreeg stapte ik over naar een tennisschool in Velserbroek. Ik had het daar erg naar mijn zin, maar kreeg niet helemaal de ruimte om de dingen te doen zoals ik het graag wilde. Toen ik werd benaderd om bij Gooiland te komen werken was dat voor mij een beetje een droom die uit kwam. Ik ben dan ook ontzettend blij om hier les te kunnen geven. Het is een vertrouwde omgeving met hartelijke mensen en een erg fijne collega! Kortom, voor mij is het cirkeltje weer rond!!" 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 685 7484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96, 1213 NJ Hilversum
PARKEREN : navigatie zoek op Mycene Hilversum