Trainers

De trainers

De trainingen worden vanaf april 2023 verzorgd door Ingrid Zeijlemaker, Daan Pruijs en Bojan Hinke. We kunnen met gerust hart zeggen dat het alledrie ware tennisdieren zijn, met de nodige licentie(s) en leservaring, opgedaan bij verschillende verenigingen. Ieder met hun eigen stijl en motivatie proberen ze onze leden het plezier in tennis te laten ervaren en te groeien. Bekijk hun profiel en het lesaanbod voor komende zomer of winter en geef je op. 

Ingrid Zeijlemaker

 
"Ik ben geboren in Utrecht. Van kind af aan heb ik passie voor tennis en heb daar mijn beroep van kunnen maken. Ben in het bezit van een K.N.L.T.B A- en B-licentie. Woonachtig in Weesp waar ik als tennistrainster ben begonnen. Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam toen terecht bij A.L.T.C. Abcoude. De vonk sloeg 4 jaar later over naar H.L.T.C. Gooiland, waar ik nog steeds met veel plezier werk en actief bezig ben met het verzorgen van de jeugd- en senioren selectietrainingen. In mijn vrije tijd golf en wandel ik graag en geniet volop van de natuur. Gooiland is een super gezellige club voor jong en oud, waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd".
 
 Trainer: Daan Pruijs

Daan Pruijs heeft al meer dan 20 jaar ervaring als trainer en zijn eigen tennisschool. Door zijn enthousiasme hoopt hij anderen aan te steken voor het tennisspel. "Ik verras mijn leerlingen graag met de nieuwste oefeningen tijdens mijn trainingen. Hierdoor zijn de lessen gevarieerd en actief. Zelf speel ik ook nog wekelijks en als het even kan doe ik mee met competitie of toernooien." Daan heeft 2/3 rating en A-licentie.

Trainer: Bojan Hinke

"Mijn naam is Bojan Hinke. Ik ben 30 jaar en geef al tennisles sinds mijn 18e. De passie voor tennis was er al vanaf jongs af aan en tijdens het volgen van het CIOS kwam er ook een passie voor lesgeven bij. Na het behalen van mijn A- en B-licentie ben ben ik gelijk fulltime gaan lesgeven. Ik wil nog steeds graag leren en meer informatie en kennis opdoen. Zo ben ik in 2022 met de C-opleiding gestart. In mijn lessen probeer ik vooral rekening te houden met wat de leerlingen willen en hier de lessen op voor te bereiden. Dat kan zowel prestatief als recreatief zijn. Doelen kunnen verschillen en als we een doel hebben, dan gaan we er ook samen voor! Tot snel op de baan."

Overig