Trainers

 
Externe trainers
 
  • Martin van der Weerd

"Graag stel ik me even voor. Ik ben Martin van der Weerd, 58 jaar. Gooiland heeft mij gevraagd om tijdelijk de lessen over te nemen van Ingrid vanwege haar blessure. Ik vind het leuk om terug te keren op de club waar ik op 10-jarige leeftijd mijn eerste tennisballen heb geslagen. Ik heb ongeveer 10 jaar gespeeld bij Gooiland, waarvan ook een aantal jaren competitie. Sinds mijn 21e ben ik met veel plezier aan het werk als tennisleraar. In het begin naast mijn studie en daarna fulltime bij tennisverenigingen Het Gooi, Hilverheide, Naarden en Zon en Wind. In mijn benadering staat plezier centraal. Als je met plezier speelt, speel je een betere wedstrijd. Je ontwikkelt je daarmee in het spel maar ook als mens."

  • Jelle van Koutrik

"Mijn naam is Jelle van Koutrik; ik zal aankomende periode als invaltrainer een aantal lesuren verzorgen bij HLTC Gooiland. Over mij persoonlijk: Ik ben een echte familieman en onderneem graag sportieve activiteiten als snowboarden, racefietsen, wandelen (bijv. hoog in de Alpen) en natuurlijk tennis. Van mijn hobby heb ik mijn beroep kunnen maken en sta dan ook erg graag op de baan om spelers te trainen, te coachen en tips mee geven na het bekijken van wedstrijden/competitie. Zelf speel ik ook al jaren competitie in een mix team op de zaterdag en heb hierbij al weleens kennis kunnen maken met HLTC Gooiland, hetgeen zeker goed is bevallen! Ik hoop op een fijne sportieve samenwerking met jullie, zodat dat we veel plezier aan het tennis mogen beleven!"

 
Vaste trainers
 
  • Ingrid Zeijlemaker
"Ik ben geboren in Utrecht. Van kind af aan heb ik passie voor tennis en heb daar mijn beroep van kunnen maken. Ben in het bezit van een K.N.L.T.B A en B licentie. Woonachtig in Weesp waar ik als tennistrainster ben begonnen. Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam toen terecht bij A.L.T.C. Abcoude. De vonk sloeg 4 jaar later over naar H.L.T.C. Gooiland, waar ik nog steeds met veel plezier werk en actief bezig ben met het verzorgen van de jeugd- en senioren selectietrainingen. In mijn vrije tijd golf en wandel ik graag en geniet volop van de natuur. Gooiland is een super gezellige club voor jong en oud, waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd".
 
  • Dtau Landman
"Op mijn 12e maakte ik kennis met de tennissport. Ik werd lid van Gooiland, werd steeds actiever op de club, zat o.a. in de jeugdcommissie en begon de sport steeds leuker te vinden. Zo leuk dat ik ervoor koos om bij het CIOS mijn opleiding tot tennistrainer te volgen. Ik heb daar mijn A licensie gehaald.  Na mijn opleiding begon ik met les geven op een tennisschool in Hilversum en na 2 jaar kreeg stapte ik over naar een tennisschool in Velserbroek. Ik had het daar erg naar mijn zin, maar kreeg niet helemaal de ruimte om de dingen te doen zoals ik het graag wilde. Toen ik werd benaderd om bij Gooiland te komen werken was dat voor mij een beetje een droom die uit kwam. Ik ben dan ook ontzettend blij om hier les te kunnen geven. Het is een vertrouwde omgeving met hartelijke mensen en een erg fijne collega! Kortom, voor mij is het cirkeltje weer rond!!" 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 685 7484

H.L.T.C. Gooiland

Oostereind 96, 1213 NJ Hilversum
PARKEREN : navigatie zoek op Mycene Hilversum