Kennismaken

Tennissen zoals jij wilt

HLTC Gooiland is een bruisende tennisvereniging met meer de 650 leden (waarvan 250 jeugd) in Hilversum-Zuid. Onze tennisvereniging biedt  veel mogelijkheden. Nieuwe mensen leren kennen of met een eigen groep spelen,  vrij spelen of competitie, leren tennissen of de technieken aanscherpen tijdens de training.

Waarom tennissen bij HLTC Gooiland in Hilversum?

  • Tennis voor alle leeftijden en niveaus, van 6 tot 80+;
  • Het hele jaar open van 8 tot 23 uur;
  • 8 gravelbanen in de zomer, 5 gravelbanen in de winter;
  • Tennisschool Heinerman verzorgt tennislessen;
  • Ruim competitie-, wedstrijd- en gezelligheidsaanbod;
  • Padel in de weekends en avonduren
  • Kopen met korting bij Sport2000 en de Employeestore van Nike.

Wacht niet te lang met inschrijven

Vanaf 1 april starten de lesgroepen van het zomerseizoen. Meld je je voor 15 maart aan en wil je trainen? Dan kunnen we volledig rekening houden met het vinden van het juiste trainingsgroepje. Word je lid na 1 april en wil je trainen, dan doen we ons uiterste best een goede plek voor je te vinden. 

 

Meld je snel aan               

 

Meer informatie lidmaatschap

 

Heb je vragen?  

Heb je na het lezen van de informatie, nog vragen? Mail dan naar [email protected]. We beantwoorden graag je vragen of nemen contact op. Namens de leden, het bestuur en alle commissies hopen we je snel op de baan te zien.

Contributie

Bij HLTC Gooiland kun je het hele jaar spelen. Het seizoen loopt van 1 april tot en met 31 maart. Bekijk het overzicht met de contributie

Training

Het trainingsaanbod wordt verzorgd door Tennisschool Heinerman en een vaste trainer. Voor alle niveaus en leeftijden.  Ieder lid van Gooiland (zowel senior als junior) moet zich zelf voor de training aanmelden.  

 

Padel 

In de avonduren en de weekends kunnen leden van HLTC Gooiland gebruik maken van de padelbaan van Nike. Meer informatie Padel