Algemene informatie

Algemene informatie

Inleiding

Competitie spelen wil zeggen dat je voor Gooiland uitkomt en samen met je team tegen andere verenigingen gedurende een periode van 7 weken, wedstrijden speelt. Gooiland doet mee aan diverse competities op donderdag tot en met zondag in het voor- en najaar Een competitieteam bestaat uit minimaal 4 spelers.

Senioren

Voor de senioren worden er op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag van april tot en met begin juni (voorjaar) én van september tot en met oktober (najaar), officiële wedstrijden georganiseerd door de KNLTB. Er zijn verschillende competitievormen waarbij men kan singlen en dubbelen of alleen dubbelt. Leden kunnen zich hiervoor opgeven en worden als team aangemeld. Om deel te kunnen nemen aan één van deze competities dient men zich in november voor de voorjaarscompetitie en in mei voor de najaarscompetitie op te geven. De technische commissie informeert de leden te zijner tijd hierover. Voor de recreanten organiseren wij een interne competitie.  

Junioren

Wordt binnenkort met competitie informatie bijgewerkt.

Algemeen

Voorwaarden competitie spelen

Voor het spelen van competitie moet je in het bezit zijn van een geldige KNLTB ledenpas, die door onze ledenadministratie is/wordt verstrekt. Je moet je lidmaatschapsbijdrage hebben voldaan én bardienst(en) (vanaf 18 jaar) op minimaal één van de competitiedagen hebben ingevuld. De TC kan leden op basis van deze voorwaarden deelname weigeren.