Inplannen

Inplannen

 
Om je bardienst in te plannen, log je in met je bondsnummer of clublidnummer via 'Mijn club'. Onder het item 'Diensten' vind je het overzicht van de beschikbare (groen) en al ingevulde bardiensten (grijs).  
 
Als je op een beschikbare bardienst klikt, kun je direct akkoord geven om de bardienst op jouw naam te zetten. 
 
Door op een al ingevulde bardienst te klikken, zie je wie er is ingeroosterd.
 

Competitiespelers

Speel je competitie? Dan wordt van je verwacht dat je minimaal één VCL*-/bardienst en een reguliere bardienst invult bij aanvang van het seizoen. Op elke competitiedag moet er een Vereniging competitieleider aanwezig zijn en aangezien jij de wedstrijdregels kent én toch 2 bardiensten per jaar moet draaien, combineren we dat bij Gooiland. Tijdens de competitie willen we minimaal 2 mensen achter de bar hebben staan, dus je staat nooit alleen. Ben je geen competitiespeler en vind je het juist leuk om tijdens de competitie bardienst te draaien, dan kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs! Check de speeldata en schrijf dan voor een reguliere bardienst in. 
 

Spelerspas

Ter informatie: spelerspassen worden alleen geactiveerd voor senior-leden die hun beide bardiensten hebben ingvuld, hun contributie hebben voldaan en beschikken over een IVA certificaat. Heb je het certificaat nog niet, kijk dan op de pagina IVA certificaat hoe je dit kunt behalen.