Padel - Trainingen

Padelles

Wil je een goede Bandeja leren slaan? Of ben je benieuwd wat een Chiquita, een Contra, of een Bajada nu eigenlijk is? Dan is het tijd voor Padel les. Heb je het idee dat je al aardig speelt maar nog niet alle tactische geheimen van de Padel kent, ook dan is het tijd voor Padel les!

Op zondag 10 september start een reeks van 10 padellessen bij HLTC Gooiland. We gaan lessen aanbieden op alle zondagen van 09.00 uur tot 14.00 uur. Bij voldoende interesse komt er eventueel op zaterdagmiddag een extra mogelijkheid. 

Inschrijven
Schrijf je in via yourpadel.nl

Kom je voor de eerste keer op de website maak dan een account aan. Nadat je bent  ingelogd, extra gegevens hebt ingevuld, kun je een keuze maken uit één van de lespakketten.

Via de groeps Whatsapp en leraar krijg je informatie over de eventuele plaatsing in een lesgroep. Een voorkeurstijd opgeven/aangeven is mogelijk en daar proberen we rekening mee te houden. Vol= vol en wie het eerst komt wie het eerst…!

Onze voorkeur gaat uit naar complete trainingsgroepjes. Dit voorkomt niveau verschillen en andere vormen van teleurstelling. Bovendien kun je dan direct geplaatst worden.

Los inschrijven kan natuurlijk ook maar dan ben je afhankelijk of we een trainingsgroepje  kunnen formeren. Zijn er nog vragen dan kun je terecht bij Bart Lefel van House of Padel, 06 83795676 (het liefst via Whatsapp). 

Veel Padel plezier gewenst!

 

Overige info